Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je kráľovná krásy: Miss Universe SR 2013 sa stala blonďavá sexica!

Miss Universe SR 2013 sa stala Jeanette Borhyová. Zobraziť galériu (18)
Miss Universe SR 2013 sa stala Jeanette Borhyová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ďalšia blondínka! Slovensko má po štvrtkovej noci novú kráľovnú krásy. Víťazkou jubilejného 15. ročníka súťaže Miss Universe SR stala Jeanette Borhyová (20) z Ivanky pri Dunaji. Blonďavá sexica získala lákavý titul aj napriek tomu, že jej na krk dýchala súperka Lucia Slaninková (20). Tá síce zožala spomedzi finálovej dvanástky dievčat u divákov najväčší úspech, no musela sa uspokojiť len s čiastkovými oceneniami a titulom I. Vicemiss.

Štvrtkový večer patril na obrazovkách verejnoprávnej televízie ženskej kráse. Titulom Miss Universe SR 2013 sa po dnešku môže pýšiť Jeanette Borhyová z Ivanky pri Dunaji, ktorá na pomyselnom tróne kráľovnej krásy vystriedala minuloročnú víťazku Ľubicu Štepánovú. Aktuálna majiteľka korunky meria 172 cm a jej miery sú 87-60-88. „Ja som tomu do poslednej chvíle neverila. Vlastne stále tomu nejako neverím a myslím si, že snívam," reagovala bezprostredne po skončení priameho prenosu blonďavá kráska.

O jubilejnej kráľovnej rozhodla porota zložená z desiatich členov. Finálovú dvanástku tvorili dievčatá zo všetkých kútov Slovenska. Krásky sa v priamom prenose predviedli v spoločenských šatách luxusnej módnej značky, nechýbala ani promenáda v plavkách. O tanečnom nadaní sa priaznivci ženskej krásy mohli presvedčiť vo voľnej disciplíne, kde si finalistky mohli vybrať medzi ľudovým a moderným tancom.

Jeanette Borhyová nie je jedinou mladou Slovenkou, ktorá na štvrtkový večer len tak ľahko nezabudne. Obrovský úspech zaznamenala aj Lucia Slaninková z Považskej Bystrice, ktorej víťazstvo uniklo len o vlások. Musela sa tak uspokojiť s titulom I.Vicemiss a ďalšími čiastkovými oceneniami.

Úradujúca Miss Universe SR získala okrem prestížneho titulu exkluzívne náramkové hodinky, luxusný automobil a možnosť reprezntovať našu krajinu na svetovej súťaži krásy.

Výsledky jubilejného 15. ročníka Miss Universe SR:

Miss Media – Lucia Slaninková (č. 6)

Miss Tip - Lucia Slaninková (č. 6)

 

MISS UNIVERSE SR 2013 - Jeanette Borhyová (č.5)

I. VICEMISS - Lucia Slaninková (č. 6)

II. VICEMISS - Lucia Kačurová (č.11)

 

VIDEO: Pozrite si ako Cmorik spieval hit Robbieho Williamsa na Miss Universe

Úspešné finalistky súťaže krásy. Zľava Lucia Kačurová (II. Vicemiss), Jeanette Borhyová (Miss Universe SR 2013) a Lucia Slaninková (I. Vicemiss)
Zobraziť galériu (18)
Úspešné finalistky súťaže krásy. Zľava Lucia Kačurová (II. Vicemiss), Jeanette Borhyová (Miss Universe SR 2013) a Lucia Slaninková (I. Vicemiss)  (Zdroj: Topky.sk)

Aktuálna Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová sa pýši takouto postavičkou.
Zobraziť galériu (18)
Aktuálna Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová sa pýši takouto postavičkou.  (Zdroj: Topky.sk)

VIDEO: Rozhovor s aktuálnou držiteľkou titulu Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu