Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lakatošová ukázala svoje krásky: Toto sú finalistky Miss Universe SR 2013!

Finálová dvanástka súťažiacich aktuálneho ročníka súťaže Miss Universe SR. Zobraziť galériu (6)
Finálová dvanástka súťažiacich aktuálneho ročníka súťaže Miss Universe SR. (Zdroj: Access Promotion)

TRNAVA – To sú ony! Finálová zostava dievčat, ktoré v tomto roku zabojujú o titul Miss Universe SR, je už známa. Riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová (39) vybrala s pomocou svojho tímu adeptky, ktoré sa môžu pýšiť peknou tváričkou i ukážkovými krivkami. Ako šéfka prezradila, vytvorenie tohtoročnej dvanástky slečien nebolo jednoduché.

Najlepšie z mnohých! Súťaže krásy sú veľkým lákadlom pre množstvo mladých dievčat. Stovky z nich sa zúčastnili aj kastingov do Miss Universe SR, ktoré sa konali v deviatich slovenských mestách. Odborná porota z nich vybrala dvadsať semifinalistiek. Tie počas tohto týždňa absolvovali sústredenie v jednom z trnavských hotelov.

Zo spomínanej dvadsiatky bolo napokon vybratých dvanásť slečien, ktoré zabojujú o titul kráľovnej krásy.„Jubilejný ročník ukázal, ako sa pripravenosť slovenských dievčat z roka na rok zvyšuje. Všetkých dvadsať semifinalistiek bolo naozaj krásnych a práve preto nebolo vôbec ľahké rozhodnúť o tom, kto nakoniec postúpi do finále,“ zhodnotila výber finálovej dvanástky riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová. Ako dodala, porota sa radila dlhšie ako inokedy a výsledok bol naozaj veľmi tesný. 

Kým sa dvanástka adeptiek predstaví verejnosti počas priameho prenosu, čaká na ňu ešte náročný program. „Dievčatá to až do finále nebudú mať ľahké. Pred nimi sú dlhé týždne tvrdej driny, absolvujú niekoľko sústredení, počas ktorých budú pracovať nielen na sebe, ale i na finálovom programe,“ povedala Silvia Lakatošová.  

Finálová dvanástka súťažiacich aktuálneho ročníka súťaže Miss Universe SR.
Zobraziť galériu (6)
Finálová dvanástka súťažiacich aktuálneho ročníka súťaže Miss Universe SR.  (Zdroj: Access Promotion)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu