Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lakatošová ukázala nahé prsia v šatách za 1000 €: Silvia, ty sa nezdáš!

Silvia Lakatošová zaujala rafinovaným výstrihom. Rovnako tak aj priehľadnosťou materiálu. Zobraziť galériu (6)
Silvia Lakatošová zaujala rafinovaným výstrihom. Rovnako tak aj priehľadnosťou materiálu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová (39) už síce dávno nemá 20, no aj napriek tomu stále ohuruje dokonalou figúrou. Svojich vizuálnych kvalít si je dobre vedomá aj ona sama. Veď aj na nedávnej spoločenskej udalosti sa neváhala objaviť v odvážnych čiernych šatách odhaľujúcich nahé prsia.

V roku 1993 vyhrala Silvia Lakatošová súťaž krásy a stala sa Miss Československa. Odvtedy prešlo dlhých 19 rokov, no aj v súčasnosti sa môže pochváliť rovnako dokonalou postavou ako vtedy. Tmavovláska si to veľmi dobre uvedomuje, a preto jej nerobí problém ukázať sa v spoločnosti aj v naozaj odvážnych šatách. Jedny také predviedla aj koncom minulého týždňa.

V luxusnom čiernom modeli v hodnote 1000 eur Lakatošová pútala pozornosť všetkých prítomných. No viac ako samotný outfit si pozornosť vyslúžil najmä prestrih, ktorý poodhaľoval jej nahé prednosti. „Nemala som podprsenku. To sú šaty, ktoré si vyslovene vyžadujú, aby som bola hore bez. No nemajú v podstate žiaden výstrih, sú to šaty vcelku, takže som sa neobávala, že by mi niečo vykuklo,“ prezradila topkám riaditeľka súťaže Miss Universe SR.

Ako nám Lakatošová ďalej priznala, módny kúsok si zamilovala na prvý pohľad. „Videla som ich na jednej módnej prehliadke a už vtedy som si povedala, že ich jednoducho musím mať. Sú krásne. Verím, že ich využijem. Budem ich nosiť do zbláznenia,“ uzavrela tému Silvia.

Ktorá ďalšia známa osobnosť šokovala svojím outfitom na spomínanom spoločenskom podujatí? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu