Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Speváčka Suzie v bolestiach: Spackaná operácia a trvalé následky!

Speváčka Suzie Hroncová skončila s ofačovanou rukou. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Suzie Hroncová skončila s ofačovanou rukou.

BRATISLAVA – Ubolená! Dcéra hudobníka Braňa Hronca – Suzie (29) si takto koniec roka určite nepredstavovala. Pár dní pred Vianocami totiž speváčka podstúpila nevyhnutnú operáciu ruky. Tá bola sprevádzaná ukrutnými bolesťami. Najhoršie na jej zranení však bolo, že pomoc odborníkov musela vyhľadať hneď niekoľkokrát.

Suzie Hroncová patrí k známym tváram, ktoré so svojimi fanúšikmi intenzívne komunikujú prostredníctvom sociálnej siete. Začiatkom týždňa sa im napríklad posťažovala na bolesti ruky. Pri tej príležitosti zverejnila aj záber hornej končatiny ofačovanej obväzom.

Z odkazu, ktorý speváčka k fotografii pripojila, vyplýva, že pred pár dňami absolvovala operáciu u špecializovaného chirurga. Zákrok bol podľa jej slov nevyhnutný. „Oprava po niekoľkokrát odfláknutej robote na Kramároch a Mýtnej. Ďakujem nášmu zdravotníctvu za ľahostajnosť, s ktorou pristupujú k pacientom,“ napísala rozčarovane brunetka.

Ako tiež dodala, jej zranenie mohlo skončiť oveľa horšie. „Mohla som mať trvalé následky. Umieram tu od bolesti,“ posťažovala sa Suzie. V súvislosti s touto témou sme sa so speváčkou skontaktovali. Ako sme sa od nej dozvedeli, za zranenie môže obyčajná nešikovnosť. „Asi pred mesiacom a pol som sa porezala medzi palcom a ukazovákom. Na pohotovosti mi to zašili s tým, že mám ísť aj k svojmu obvodnému lekárovi. Tam mi síce povedali, že by to malo byť v poriadku, cítila som však, že to tak nie je - ruka ma stále bolela a tŕpla, povedala nám k tomu Hroncová, ktorá lekárov na problémy viackrát upozornila.

„Neviem, akí anjeli nado mnou stáli, že som to takto nenechala, ale keď som sa nakontaktovala na špecialistu, dozvedela som sa, že pod zašitou ranou mám prerezaný aj nerv. A tak mi to museli nanovo otvárať, inak by mi palec nefungoval tak, ako predtým,dodala Suzie, ktorá si teraz 20 dní musí pichať aj injekcie. „Našťastie by to malo byť dobre. Som len sklamaná z toho, že ak vám jeden alebo dvaja ľudia povedia, že ste v poriadku, tak to tak vôbec nemusí byť, uzavrela brunetka, ktorej ruka by sa mala pravdepodobne do mesiaca zahojiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu