Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitý Hríb ako atrakcia: Odhalená hruď a zvesená hlava!

Štefan Hríb to v jednom z bratislavských klubov prehnal s alkoholom. Vyfotila sa s ním aj speváčka Suzie Hroncová (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Štefan Hríb to v jednom z bratislavských klubov prehnal s alkoholom. Vyfotila sa s ním aj speváčka Suzie Hroncová (vpravo).

BRATISLAVA – Pod parou! Štefan Hríb (47) patrí medzi seriózne pôsobiace televízne tváre. V týchto dňoch ale opäť ukázal, že keď sú vypnuté kamery, vie si poriadne vyhodiť z kopýtka. Dôkazom je záber zachytávajúci moderátora diskusnej relácie Pod lampou v jednom z bratislavských klubov. Seriózny žurnalista "pózuje" na fotografii so zvesenou hlavou a s odhalenou hruďou. Vďaka podguráženému stavu sa stal atrakciou, s ktorou sa chcel každý zvečniť.

Štefan Hríb je verejnosťou považovaný za seriózneho moderátora a politického novinára. Mimo televíznych kamier sa však aj on vie poriadne odviazať. Svedčia o tom napríklad fotografie z jeho nočného záťahu, o ktorom sme vás na topkách informovali už aj v minulosti.

Za zábavou si moderátor vyrazil aj počas uplynulého sviatočného obdobia. Dôkazom je momentka, ktorú na sociálnej sieti zverejnila speváčka Suzie - dcéra hudobníka Braňa Hronca. „Vážení, už aj ja som bola pod lampou!“ napísala pod inkriminujúci záber s narážkou na Hríbovu diskusnú reláciu.

Brunetka sa s opitým novinárom vyfotila spoločne so svojou kamarátkou. Na Štefanovi pritom jasne vidieť, že okolitý svet v tej chvíli príliš nevnímal. Dôkazom je zvesená hlava a rozopnutá košeľa. „Išlo o spontánnu zábavu v meste v piatok nadránom. Spoločne so Štefanom sme sa zrazu ocitli pri jednom stole. A tak sme sa vyfotili, priblížila nám pôvod momentky speváčka.

Hudobníčka bola z reakcií na zverejnenie spomínaného záberu mierne prekvapená. Ohlasov bolo totiž viac, než by čakala. Vidím, že ľudí to pobavilo. Komentujú to, dávajú si to zdieľať. Myslím, že na tom nie je nič zlé, keď sa niekto zabáva,“ dodala Suzie, podľa ktorej názoru by Hríbovi zverejnenie tejto fotografie nemalo prekážať. „Už som sa ho na to pýtala a myslím si, že je to v poriadku. Teší ma, že pán Štefan Hríb má zmysel pre humor,“ uzavrela brunetka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu