Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka Suzie má konkurenciu: Jej mama je proste šupa!

Speváčka Suzie Hroncová sa na svoju mamu Juditu Vargovú výrazne ponáša. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Suzie Hroncová sa na svoju mamu Juditu Vargovú výrazne ponáša.

BRATISLAVA – Je to fešanda! Meno speváčky Suzie je dobre známe hlavne mladšej generácii. Tí skôr narodení si však pri jej priezvisku spomenú viac na hudobníka Braňa Hronca a jeho manželku, herečku Juditu Vargovú. Interpretka sa svojimi rodičmi nedávno pochválila aj prostredníctvom fotografie na sociálnej sieti. A pri pohľade na mamu mladej brunetky je hneď každému jasné, že svojej dcére odovzdala skutočne kvalitný genetický materiál.

Akoby jej z oka vypadla! Suzie Hroncová sa začiatkom roka postarala o poriadny rozruch. Mohol za to jej kontroverzný videoklip, ktorý chvíľkami pripomínal erotický film. V týchto dňoch si však speváćka dala s provokáciou pokoj. Svojim fanúšikom na sociálnej sieti sa radšej pochválila fotografiou maminy, ktorá rozhodne nevyzerá na to, že je od nej takmer o tridsať rokov staršia.

Ako nám Suzie v súvislosti s tým prezradila, jej mama sa o svoj zovňajšok dôkladne stará. „Veľmi dobre sa drží a dosť o seba dbá. Keď ideme dve spolu na dovolenku, tak si myslia, že je to moja kamarátka,“ povedala pre topky.sk speváčka. „Dokonca môžem povedať, že na takej dovolenke zvyknú ísť moji rovesníci väčšinou po mamine, takže ťažká konkurencia,“ dodala so smiechom.

Pri pohľade na spomínané dámy je tiež viditeľné, že sa Suzie na Juditu výrazne ponáša. Mladšia Hroncová nám prezradila, že ľudia z okolia to začali vnímať najmä odvtedy, čo presedlala na tmavšiu farbu vlasov. „Predtým ma k nej prirovnávali skôr iba prejavom. Jej kolegovia, ale aj kamaráti ma dokonca vždy volali a volajú malá Judy,“ poznamenala interpretka, ktorá si svojou mamou veľmi dobre rozumie. „Bola veľmi prísny rodič, ale máme veľmi dobrý vzťah. Teraz už skôr kamarátsky než rodičovský,“ uzavrela brunetka.

Speváčka Suzie Hroncová sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou svojich rodičov.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Suzie Hroncová sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou svojich rodičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu