Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dohra vulgárneho videa Hroncovej: Suzie, títo si to kvôli tebe vyžerú!

Kvôli škandalóznemu videu Suzie Hroncovej budú pykať viacerí. Zobraziť galériu (6)
Kvôli škandalóznemu videu Suzie Hroncovej budú pykať viacerí.

MALACKY – Zavarila sebe aj ostatným! Ako sme vás už na topkách informovali, speváčka Suzie Hroncová má na konte nový kontroverzný klip. Počin sa nakrúcal v priestoroch malackého kaštieľa. Mesto sa spočiatku takejto prezentácii tešilo, po zverejnení scén so sexuálnym podtónom však kompetentní neskrývajú rozčarovanie. Dokonca sa netaja tým, že z vulgárneho videa vyvodia dôsledky.

Zneužila nás! Aj takýmito slovami reaguje Mestský úrad Malacky na spoluprácu so speváčkou Suzie Hroncovou. Ako napísali topkám kompetentní zo zastupiteľstva, speváčka vraj porušila s mestom všetky zmluvy a poškodila jeho meno.  Vo videoklipe k jej najnovšej piesni s názvom Party sa totiž objavili scény so sexuálnym nádychom, ktoré sa nakrúcali v priestoroch malackého kaštieľa. Najviac rozčarovali úrad zábery zachytávajúce orgie dvojice na komode z konca 18. storočia.

Nakrúcanie videoklipu mesto spočiatku považovalo za dobrú príležitosť na propagáciu. „Tešilo nás, že Malacký kaštieľ sa pomaly dostáva nielen do povedomia nášho regiónu, ale celého Slovenska. Speváčka nám predstavila svoj zámer a predložila scenár, z ktorého sa nedalo nijakým spôsobom usúdiť, že by počas nakrúcania mohli vzniknúť scény v rozpore s morálkou,“ píše sa v tlačovej správe. Hroncová sa podľa slov kompetentných tiež zaviazala, že nebude používať starožitný nábytok a pri nakrúcaní videa použije vlastný inventár.  

Ako však historik Daniel Hupko upozornil, vo videu sa objavili aj intímnosti dvojice, ktoré sa odohrávali na spomínanej talianskej komode zo záveru 18. storočia.  „Mrzí nás, že z umeleckého projektu napokon vznikol škandál znevažujúci kultúrnu pamiatku. O tom, čo sa počas nakrúcania dialo, sme sa dozvedeli krátko pred dokončením a zverejnením klipu. Okamžite sme kontaktovali manažéra speváčky a žiadali sme ho o nápravu. Žiaľ, bez výsledku,“ uvádza mesto Malacky vo svojom vyjadrení.

Kompetentní z mestského úradu sa netaja tým, že kvôli kontroverznému videu budú pykať viacerí. Okrem pracovníka kaštieľa, ktorý nakrúcanie priebežne kontroloval, budú niesť následky aj ďalší ľudia. „Speváčka Suzie Hroncová skomplikovala situáciu všetkým ďalším umelcom, ktorí budú mať v budúcnosti záujem realizovať svoje projekty v Malackom kaštieli. Na základe tejto negatívnej skúsenosti budú prepracované a sprísnené podmienky prenájmu priestorov a realizácie podobných projektov,“ vyhlásil na margo škandálu Mestský úrad Malacky. V kultúrnej pamiatke, ktorú mesto spravuje, totiž ľudia vyhľadávali napríklad aj na svadobné fotenia a vznikli tam tiež desiatky videí.

V súvislosti s touto témou sme oslovili aj Hroncovú. „V každom prípade mi to je ľúto, že tie podmienky budú prísnejšie. Necítim však žiadnu vinu. Spoločne s celým tímom sme k spolupráci pristupovali férovo,“ povedala pre topky.sk Suzie.

VIDEO: Kontroverzný klip Suzie Hroncovej k skladbe s názvom Party.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu