Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exotická sexica na pláži dráždila hore bez: Prsník ako na výstave!

Claudia Galanti v bikinách Zobraziť galériu (2)
Claudia Galanti v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Plavky sú jej celkom zbytočné! Hoci sa Claudia Galanti (31) po pláži nikdy nepremáva celkom nahá, v jej okolí vládne poriadne erotické dusno. Najintímnejšie partie jej zakrývajú len miniatúrne kúsky látky a poprsie bez ostychu vystavuje na obdiv v celej kráse. Pozrite si čerstvé a šťavnaté zábery ako dôkaz.

Má postavičku ako lusk! Reč je o paraguajskej modelke, ktorá v týchto dňoch rozpaľuje slnkom zaliatu miamskú pláž. Pri chytaní bronzu totiž dbá o to, aby jej pokožka nabrala zlatistý odtieň takmer všade. Claudia Galanti preto odhodila zábrany a s nimi aj vrchný diel bikín. Paparazzom tak pred objektív naservírovala celý svoj pravý prsník, ktorý s najväčšou pravdepodobnosť upravili ruky plastického chirurga.

Plavovláska si z obnaženej ženskosti ťažkú hlavu vonkoncom nerobila, práve naopak. Hrdo odhalila aj svoj zadoček, ktorý si opaľovala v plavkových tango-nohavičkách. Aj napriek tomu, že už stihla priviesť na svet dve ratolesti, má priam ukážkovú figúru. Gény modelky potvrdila závideniahodnou formou len šesť mesiacov po pôrode najmladšej ratolesti menom Tal Harlow. Okrem nej Claudia vychováva aj 20-mesačného synčeka Liama.

Claudia Galanti v bikinách
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Latinskoamerická hviezda sa o svoju budúcnosť ani o budúcnosť vlastných detí zatiaľ strachovať rozhodne nemusí. Jej súčasným partnerom je totiž francúzsky podnikateľ a vášnivý hráč pokru Arnaud Mimran. Ten je súčasťou impéria Mimran, ktoré sa radí k jedným z najbohatších v krajine galského kohúta. Jeho odhadovaná hodnota sa pohybuje na úrovni 1,2 miliardy eur. Claudia si tak svoje vytvarované pozadie môže váľať na ležadle a nemusí sa pretŕčať na móle či pred módnymi fotografmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu