Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lady Gaga si vie vybrať: V posteli si užíva sexidola a jeho oceľové svaly!

Taylor Kinney sa môže pochváliť vypracovaným sexi telom. Zobraziť galériu (13)
Taylor Kinney sa môže pochváliť vypracovaným sexi telom. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Potrpí si na fešákov? Populárna speváčka Lady Gaga (26) je známa svojím extravagantným prejavom a svojským vkusom. V otázkach sexuálnej príťažlivosti však uprednostňuje to, čo každá žena v jej veku – mužné telo s vyrysovanými svalmi. Pozrite si jej obnaženého milenca Taylora Kinneyho (31) ako dôkaz.

Má sa čím pochváliť! Lady Gaga s hercom a modelom Taylorom Kinneym randí síce už niekoľko mesiacov, ich vzťah je však mierne zahalený mediálnym rúškom tajomstva. Dvojica sa spoznala pri nakrúcaní blondínkinho videoklipu ku skladbe You And I. Už vtedy sa potetovaný fešák mohol pochváliť výstavným telom. A svoju skvelú formu nedávno potvrdil len s uterákom okolo pása.

Taylor sa vyzliekol pre horúce scény seriálu Chicago Fire, ktorý vysiela televízny kanál NBC. Milenec Lady Gagy sa v nich objavil pred zrkadlom s obnaženým hrudníkom a s uterákom omotaným okolo bedier. Nechal tak vyniknúť vypracovanému telu, ktorým si pravdepodobne získal aj svoju súčasnú polovičku.

Hoci prominentný párik spolu žije už istý čas, zatiaľ sa v bulvárnych plátkoch príliš neobjavuje. Výnimku predstavoval minulý mesiac, kedy denník The Sun zverejnil rozhovor so seriálovým hasičom. V ňom sa Taylor priznal, prečo mu hudobná hviezda vlastne tak učarovala. Podľa jeho slov sa podobá na matku Pam, ktorá je dentálnou hygieničkou. „Gaga neuveriteľne tvrdo pracuje, je veľmi silná a inšpiratívna ako moja mama so skvelou pracovnou morálkou,“ nadchýnal sa mladý adonis. Zároveň priznal, že už bola nastolená aj otázka ratolestí: „Moja mama chce, aby som sa oženil a mal deti, samozrejme. Stretla sa s Gagou, sme vo vážnom vzťahu a ja som veľmi šťastný chlap.“ Či sa na prípadné materstvo cíti pripravená aj samotná speváčka, zatiaľ nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu