Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi upírka dogabaná ako nikdy: Záclona a pod ňou bombarďáky XXL!

Kristen Stewart vystavila na obdiv veľkú Zobraziť galériu (15)
Kristen Stewart vystavila na obdiv veľkú "spodnú bielizeň" ako po starej mame. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Tak toto jej vôbec nevyšlo! Hoci je Kristen Stewart (22) na červenom koberci považovaná za jednu z najmladších módnych ikon, počas uplynulej noci to o nej rozhodne neplatilo. Zvodná upírka sa predvádzala v priehľadných minišatách, spod ktorých vykúkala nadrozmerná spodná bielizeň.

Kam sa podel jej vyberaný vkus? Hlavná hviezda upírskej ságy Twilight si svojich fanúšikov získala nielen tým, akú postavu stvárnila na striebornom plátne. Na každej premiére od nej obdivovatelia túžobne očakávajú aj perfektný styling hodný hollywoodskej stálice. Uvedenie snímky On The Road vo Veľkom jablku sa však pre Kristen Stewart tentoraz premenilo v módne fiasko.

Brunetka si to pred zástupcov médií namierila v odvážnych šatách s dĺžkou tesne pod zadok. Materiál pripomínajúci tenkú pavučinu však neodhalil len jej výstavné nôžky. O slovo sa totiž prihlásila aj strieborná bielizeň v maximalistickom štýle. Spodný diel mal síce pravdepodobne vystihovať šortky s vysokým pásom, no z diaľky pôsobil ako bombarďáky vytiahnuté z babičkinej garderóby. V rovnakom duchu sa niesol aj živôtik pripomínajúci veľkú podprsenku.

Aj keď obľúbená herečka netrafila tento týždeň klinec po hlavičke, odvahu jej odoprieť nemožno. So svojou štíhlou figúrou si totiž môže dovoliť prakticky akýkoľvek outfit. Paradoxom ale je, že zakaždým ide o model, ktorý pozornosť priťahuje ako magnet. Veď Kristen podľa vlastných slov o mediálnu bublinu vôbec nestojí. „Som naozaj čudná, pretože dokonca nemám rada ani to, keď sa na mňa pozerajú. Veľa hercov to miluje a skutočne si užíva chodenie von ako aktivitu. Ja to nenávidím,“ zdôverila sa v nedávnom televíznom interview. Ktovie, prečo sa teda vrhla do svetiel reflektorov a hollywoodskej pozlátky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu