Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chrumkavé zadočky zvádzali sexi súboj: Toto je Miss Bumbum!

Brazíliu rozpálila súťaž o najsexi zadoček Miss Bumbum. Zobraziť galériu (6)
Brazíliu rozpálila súťaž o najsexi zadoček Miss Bumbum. (Zdroj: SITA)

SAU PAOLO – Klasické súťaže krásy nie sú pre nich! Pri výbere dievčat, ktoré najviac stelesňujú ženský pôvab, sa zvyčajne posudzujú ladné krivky, súmernosť postavy a črty tváre. Pre Brazílčanky však národná hrdosť spočíva v niečom celkom inom. Cez víkend bojovali o prestížny titul najsexi zadočku na domácej pôde.

Šťavnatá šou plná obnažených pozadí! Hoci usporiadatelia zorganizovali Miss Bumbum len po druhýkrát, súťaž sa teší čoraz väčšej obľube. Cez víkend tak už opäť nerozhodovala telesná výška ani sympatie. Zo semifinálovej skupinky 26 krások sa na základe internetového hlasovania do finále prebojovalo 15 uchádzačiek o šerpu najkrajšieho zadku. Počas horúceho večera preto všetky bez rozdielu ochotne vystavovali na obdiv svoje polky v dráždivých bikinách. Samozrejmosťou bol spodný diel so strihom tango-nohavičiek.

Cenné víťazstvo a šek na 2500 dolárov si napokon uchmatla 25-ročná Carine Felizardo. Tá neskrývala obrovskú radosť, no príliš prekvapená nebola. Ako modelka si totiž po celý čas verila a siahala na najvyššiu métu. „Som veľmi pyšná na svoj zadoček. A som hrdá, že môžem reprezentovať brazílske ženy,“ sebavedomo prehlásila krátko po oznámení výsledkov. Dodala však, že za svoj triumf vďačí najmä tvrdej drine v posilňovni.

Bronzovú priečku obsadila 25-ročná Andressa Urach a trojicu ocenených uzatvorila o štyri roky mladšia Camila Vernaglia. Rozbiehajúca sa súťaž má pritom svoje opodstatnenie – slovo bumbum (zadok) je v Brazílii suverénne najpoužívanejším.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu