Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britská aristokratka v bikinách: Má postavičku ako výstavný kus!

Lady Victoria Hervey v bikinách Zobraziť galériu (2)
Lady Victoria Hervey v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Jej figúra by bola hodná aj kráľovského dvora! Lady Victoria Hervey (36) sa rada pýši tým, že v jej žilách koluje modrá krv. Už na prvý pohľad však patrí k dámam, ktoré si vychutnávajú radosti života a bez problémov odhalia svoje krivky. Tento týždeň rozpaľovala pláž výraznými bikinami na opálenej pokožke.

Urodzený pôvod a gény modelky! Takáto kombinácia sa snúbi u Lady Victorie Hervey s trvalým bydliskom za veľkou mlákou. Jej korene však siahajú do Veľkej Británie, kde sa narodila šiestemu markízovi z Bristolu a jeho tretej žene Yvonne Marie Sutton. Pri krste ju v perinke držal takisto významný európsky aristokrat Leka, korunný princ z Albánska. Takéto zázemie plavovláske stačilo na to, aby mala o spokojný život postarané.

Lady Victoria uplynulé dni strávila na vyhriatej miamskej pláži, kde predvádzala svoje závideniahodné krivky. Pozornosť pútala predovšetkým dvojdielnymi plavkami sýtej žltej farby, v ktorých vynikala jej bronzová pleť. Keďže je momentálne bez partnera, pohodu na ležadle aj v morských vlnách si vychutnávala celkom sama.

Bohatá blondínka v minulosti pracovala ako manekýnka pre módny dom Christian Dior a podieľala sa na otvorení luxusného butiku, ktorý vymetali vychytené celebrity ako Victoria Beckham. Už po roku však butik skrachoval s dlhom takmer 350 tisíc dolárov. Po boku neúspešnej podnikateľky sa, našťastie, objavovali len solventní muži. Randila s dánskym reštaurátorom Mogensom Tholstrupom aj pretekárom F1 Davidom Coulthardom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu