Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V autobuse desať minút znásilňoval dievča (18), nikto si nič nevšimol!

Násilníka zachytila bezpečnostná kamera.
Násilníka zachytila bezpečnostná kamera. (Zdroj: LASD)

LOS ANGELES - Študentke, ktorá sa vracala zo školy v Los Angeles, sa stal osudným 8-kilometrový úsek cesty autobusom, v ktorom sedelo len zopár ďalších cestujúcich a vodič. Kerry Trotter (20) sa vrhol na mentálne zaostalé dievča a postojačky ho počas desiatich minút znásilnil. Keďže k incidentu prišlo na zadných sedadlách, ostatní pasažieri si vôbec nič nevšimli.

Dievča s mentálnou úrovňou desaťročnej nekričalo o pomoc, ani sa nebránilo. "Obeť povedala našim detektívom, že nevedela, čo robiť a že sa bála o život," uviedol seržant Dan Scott pre server news.com. Až po čine išla povedať vodičovi, čo sa jej stalo.

Trottera polícia vypátrala na základe telefonátu anonymného známeho, ktorý ho poznal na zázname z bezpečnostnej kamery v autobuse. Sexuálneho násilníka usvedčil test DNA a putoval do väzby, kde čaká na súd. Nezamestnaný mladík mal už aj predtým opletačky so zákonom kvôli kokaínu.

"Ľudia si vo všeobecnosti myslia, že znásilnenie sa musí odohrávať v ľahu. Ale nie vždy je to tak. S takýmto prípadom som sa však ešte nestretol," doplnil Scott. 

Vodič trvá na tom, že nič nevidel. Polícia ho vypočúva, ale nemyslí si, že by nejako pochybil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu