Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brutálna tortúra: Školáčku (11) dve hodiny znásilňovali v parku!

V tomto parku malo dôjsť ku znásilneniu
V tomto parku malo dôjsť ku znásilneniu (Zdroj: itv.com)

LONDÝN - Jedenásťročná školáčka z Londýna sa stala obeťou brutálneho znásilnenia. Po ceste domov ju sledoval muž, ktorý ju zatiahol do parku a tam sa jej zmocnil. Obeť utrpela vnútorné zranenia a musela podstúpiť operáciu.

Dievčina sa poobede vracala zo školy. Vždy išla rovnakou cestou, aj minulý piatok. Tento deň si zapamätá do konca života, bohužiaľ nie z tých správnych dôvodov. Keď totiž vystúpila z autobusu, všimla si, že ju niekto sleduje. O pár minút neskôr ju schmatol mladík, ktorý sa zakrádal za ňou a zavliekol do neďalekého parku. Tam ju znásilňoval dve hodiny.

"Páchateľ bol veľmi brutálny. Obeť sa vrátila domov až o ôsmej hodine, pričom sa so všetkým okamžite zverila rodičom," povedal detektív Scotland Yardu Simon Ellershaw, ktorý vedie vyšetrovanie.

Pedofil, ktorý je údajne čiernej pleti, školáčke spôsobil početné vnútorné poranenia, kvôli ktorým je doteraz hospitalizovaná. Polícia podľa denníka Daily Mail už v tejto súvislosti zadržala dvoch mužov (18 a 26), jedného z nich ale neskôr prepustila na kauciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu