Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Surové znásilnenie šokovalo Chorvátsko: Študentke (26) strčil do vagíny celú ruku!

Roko s neznámou blondínkou Zobraziť galériu (2)
Roko s neznámou blondínkou (Zdroj: jutarnji list)

SPLIT - Gynekológovia v meste Split ostali v šoku po tom, ako vykonali prehliadku dvadsaťšesťročnej miestnej študentky. Jej pohlavné orgány boli totiž tak poškodené, že je zázrak, že prežila. Stala sa obeťou znásilnenia, ktoré bolo tak brutálne, že sa jednému nechce veriť, čoho všetkého sú ľudia schopní.

Chorvátsko je zhrozené z prípadu mladej ženy, ktorú minulý týždeň surovo znásilnil študent Ekonomickej fakulty. Stalo sa to na párty, ktorej sa zúčastnil aj Roko Šimac. Dvojica podľa očitých svedkov spolu chvíľu tancovala a mala sa k sebe. Ostatní ich potom nechali samých, aby im dopriali súkromie.

V tomto dome malo dôjsť k otrasnému činu
Zobraziť galériu (2)
V tomto dome malo dôjsť k otrasnému činu  (Zdroj: jutarnji list)

To sa stalo študentke pravdepodobne osudným. Opitý a "nahúlený" Roko sa jej krátko nato zmocnil, a to spôsobom, ktorý vyráža dych. Podľa medializovaných informácií jej do vagíny do hĺbky až pol metra strčil ruku, čím jej ťažko poškodil črevá a ďalšie vnútorné orgány.

Dievčina v dôsledku veľkej straty krvi utrpela hemoragický šok. Keď ju neskôr našli kamaráti ležať na zemi, okamžite ju odviezli do nemocnice. Tam podstúpila päťhodinovú operáciu, bez ktorej by zrejme neprežila. Lekári uviedli, že s takými devastačnými poraneniami intímnych orgánov, aké utrpela, sa ešte počas svojej praxe nestretli. "Ako gynekológ pracujem už desiatky rokov. Ale také poškodenie vagíny som ešte nevidel ani o ňom nepočul," povedal Hrvoje Tomasovic pre denník Jutarnji List, ktorému sa spolu s kolegami podarilo obeti zrekonštruovať postihnutú časť genitálnej a análnej oblasti.

Mladíka krátko po čine zatkli a obvinili zo znásilnenia. V prípade dokázania viny mu hrozia tri až pätnásť rokov za mrežami. Šimac síce nepoprel, že by dievčinu zneužil, tvrdí ale, že "do nej strčil len tri prsty, nie celú ruku". Nie je jasné, či žena bude môcť mať ešte niekedy deti. Momentálne sa zotavuje na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici v Splite.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu