Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska Mila Kunis bez mejkapu: Sivá myška so slzami na krajíčku!

Mila Kunis bez mejkapu Zobraziť galériu (15)
Mila Kunis bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ako šialene smutná princezná! Po tom, čo sa prevalil jej milenecký románik s kolegom a režisérom Ashtonom Kutcherom (34), by sa hollywoodska krásavica Mila Kunis (29) mala od šťastia vznášať v oblakoch. Pravdou je však presný opak. V uliciach ju najčastejšie vidieť zarmútenú, zamyslenú a neupravenú.

Prvé problémy vo vzťahu? Ak žena uloví takého Casanovu, akým je Ashton Kutcher, mala by prekypovať šťastím a zamilovanosťou. Povesť nenapraviteľného sukničkára však Mile Kunis už v prvých týždňoch pravdepodobne nedá spávať. Na verejnosti sa vôbec neusmieva a s relatívne čerstvým milencom sa ruka v ruke nepretŕča.

Zamračená, unavená a skormútená. S takými emóciami známa herečka tento týždeň opúšťala fitnescentrum, kde bola popracovať na svojej ukážkovej postavičke. Namiesto endorfínov a pocitu eufórie po dobrom športovom výkone sa jej na nenamaľovanej tvári zračila skľúčenosť. Už z diaľky sa tak zdalo, že jej spod slnečných okuliarov čochvíľa začnú stekať slzy.

Aj keď v súkromí u brunetky zrejme nejde všetko ako po masle, na nedostatok práce sa sťažovať rozhodne nemôže. Momentálne totiž pripravuje hneď tri nové snímky. Prvou je sci-fi s názvom Jupiter Ascending, kde si zahrá po boku Channinga Tatuma. V druhom projekte The Angriest Man in Brooklyn bude zbierať skúsenosti pod taktovkou Robina Williamsa a do tretice sa blysne aj vo filme Third person s hviezdnym hereckým obsadením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu