Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zanedbaná a tučná Mila Kunis? S 20-imi kilami navyše u milenca končí!

Mila Kunis sa v súkromí mení na opuchnutú sivú myš, ktorej na vlastnom výzore príliš nezáleží. Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis sa v súkromí mení na opuchnutú sivú myš, ktorej na vlastnom výzore príliš nezáleží. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má to poriadne nahnuté! Hoci je Mila Kunis (29) známa ako hollywoodska siréna z červeného koberca, uplynulé týždne zapĺňala bulvárne plátky neupraveným vzhľadom. Nenalíčená a zaguľatená sa už nepozdáva ani jej partnerovi Ashtonovi Kutcherovi (34). Nad párikom údajne visí rozchod.

Doplatí na vlastnú lenivosť? Pred niekoľkými mesiacmi sa Mila Kunis blysla na striebornom plátne ako superštíhla baletka v dráme Čierna labuť. Približne v tom období začala randiť so svojím niekdajším seriálovým kolegom, ktorý mal za sebou turbulentný rozchod s Demi Moore. S odstupom času však mladá brunetka naspäť pribrala a o svoju vizáž sa akosi prestala zaujímať. Jej zanedbaný zovňajšok tak už nie je tŕňom v oku iba paparazzom, ale samotnému Ashtonovi.

„Keď spolu začali randiť, Kutcher považoval Milu za jednu z najsexi dievčat na svete,“ prezradil zdroj z blízkosti prominentnej dvojice americkému magazínu Star. Situácia sa však v uplynulých mesiacoch dramaticky zmenila. Herecká hviezda sa z útlej baletky zmenila na priemernú skoro tridsiatničku a údajne pribrala nazad až 22 kíl. „Za približne osem mesiacov, čo tvoria pár, sa Mila totálne opustila,“ dodal spomínaný zdroj, ktorý poukázal práve na herečkin nezáujem o svoj výzor vo voľnom čase.

Kameňom úrazu môže byť Ashtonova záletnícka minulosť. Známy Casanova sa totiž vždy pohyboval v spoločnosti upravených žien, ktoré si aj počas manželstva s Demi vodil do postele. „Keď sa Ashton rozišiel so svojou ženou Demi, bol pripravený mať vzťah s dievčaťom, ktoré sa drží viac pri zemi. Mila to ale preháňa,“ cituje svojho svedka Star. Zdá sa teda, že dvojica zažíva prvú vážnejšiu krízu a Mila by sa nad sebou mala naozaj zamyslieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu