Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čože je to 50-tka? Cindy Crawford sa k nej blíži s telom zvodnej mladice!

Cindy Crawford aj pred blížiacou sa 50-tkou zanecháva svieži a mladistvý dojem. Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford aj pred blížiacou sa 50-tkou zanecháva svieži a mladistvý dojem. (Zdroj: Tatler)

LOS ANGELES – Zub času na nej zatiaľ nebadať! Cindy Crawford (46) patrí k hŕstke modeliek, ktoré rozbehnutú kariéru po štyridsiatke pribrzdili a uprednostnili rodinu. Ak sa však príležitostne podujme na profesionálne fotenie, výsledok vždy stojí za to. Aj pred blížiacou sa päťdesiatkou s gráciou konkuruje mladším kolegyniam.

Stále na to má! Cindy Crawford sa doteraz objavila na stovkách titulných strán najprestížnejších módnych časopisov. Ani s pribúdajúcimi rokmi však záujem o jej krásnu tvár a pôvabné krivky neutícha. Najnovšie svoje telo prepožičala septembrovému vydaniu magazínu Tatler. S imidžom kráľovnej fotomodelingu už opäť potvrdila, že v jej prípade je skutočný vek naozaj iba číslo.

Dvojnásobná mama pred objektívom vystavila na obdiv to, o čom mnohé jej rovesníčky môžu iba snívať. Cindy sa totiž stále pýši štíhlymi nohami a bezchybnou pleťou bez akýchkoľvek stôp po vyhladzovacích procedúrach. Tajomstvo jej udržiavaného vzhľadu tak treba zrejme hľadať v genetike. Veď predpoklady na úspešnú dráhu manekýnky sa začínajú prebúdzať už aj u desaťročnej dcéry menom Kaia.

Brunetka počas nedávneho fotenia vystriedala niekoľko odvážnejších modelov šiat, v ktorých vynikla jej rafinovaná ženskosť. Napriek tomu, že úloha krásneho vešiaku na šaty ju nezamestnáva ako kedysi, vzdať sa jej úplne zatiaľ nemieni: „Už som raz chcela odísť do dôchodku, ale milujem prácu. Robí ma šťastnou,“ prezradila v priloženom rozhovore. Tým najlepším dôkazom, že Cindy do starého železa ešte nepatrí, sú určite aj výsledné zábery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu