Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cindy Crawford má dcéru ako vlastnú kópiu: Ale pozrite na jej syna!

Cindy Crawford a jej syn Presley sa na seba priam neuveriteľne podobajú. Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford a jej syn Presley sa na seba priam neuveriteľne podobajú. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Deti sa jej naozaj vydarili! O tom, že jablko nepadlo ďaleko od stromu, sa fotografi v rodine Cindy Crawford (46) presvedčili už veľakrát. Ako dokonalý príklad im slúžila modelkina dcéra Kaia (11), ktorá krásou vyráža dych a kráča v matkiných šľapajách. Rovnakým smerom by sa však mohol uberať aj jej brat Presley (13) – veď ani ten hviezdne gény nezaprie.

To je ale podoba! Hoci paparazzi doteraz obdivovali predovšetkým mladšiu ratolesť Cindy Crawford, slušný potenciál pre pôsobenie v modelingu zdedil aj jej prvorodený syn. Ten v sprievode matky nedávno navštívil ambulanciu zubára a netváril sa príliš nadšene. Napriek tomu by však pekné črty tváre zapieral márne. V tínedžerskom veku sa na matku ponáša ako vajce vajcu.

Presley si nechal dorásť dlhšie vlasy, o ktoré sa zrejme patrične stará – zafarbil si ich na blond a vytvaroval do účesu s cestičkou na boku. Keďže sa nachádza v období puberty, zmeny sa prejavujú aj na jeho výške. Nepotrvá dlho a svoju ostrieľanú mamu bez problémov prerastie. Ak doteraz nad modelingovou brandžou neuvažoval, otáľať už naozaj nemusí. Je totiž zrejmé, že so svojím genetickým potenciálom by sa v nej nestratil. Bonusom mu je predovšetkým povestné znamienko nad hornou perou, s ktorým sa zviditeľnila práve Cindy.

Prácu pred objektívom si zatiaľ na vlastnej koži vyskúšala Kaia, keď ako desaťročná pózovala pre reklamnú kampaň módneho domu Versace. Odvtedy jej síce mama prácu modelky zakázala, no v neskoršom veku túto kariérnu oblasť deťom vyhovárať nebude. Už teraz ich však upozorňuje na mnohé úskalia. „Niekedy musíte skoro vstávať, aby ste sa pripravili na prácu v mrazivých teplotách,“ prezradila jednu z nevýhod povolania manekýnky. Ako sa však zdá, nasledovníci v tejto sfére šoubiznisu jej rastú priamo pred očami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu