Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nestarnúca Cindy Crawford s krivkami bohyne: Aj toto telo má svoje dni!

Cindy Crawford má v zrelom veku postavu, s akou v modelingu žiari už tri desaťročia. Zobraziť galériu (13)
Cindy Crawford má v zrelom veku postavu, s akou v modelingu žiari už tri desaťročia. (Zdroj: The Edit)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky si pýtajú svoju daň! Cindy Crawford (47) si drží status ikony medzi supermodelkami a aj pred prahom päťdesiatky sa udržiava v neuveriteľnej forme. Tú potvrdila na čerstvých záberoch, no mimo nich si sama sebou až taká istá nie je. Doliehajú na oslnivú sirénu prvé komplexy?

Potrebuje sa zmieriť sama so sebou! Cindy Crawford sa na výslní modelingu vyhrieva už úctyhodné tri desaťročia a ak by o to stála, lukratívne ponuky by jej naďalej klopali na dvere. Jednou z nich sa nedávno stala možnosť nafotiť zábery plné zmyselnej elegancie pre The Edit, čo je magazín módnej značky Net-a-Porter. Výsledok síce berie dych, no dvojnásobná matka priznala, že občas sa do vlastných luxusných outfitov jednoducho nevmestí.

Cindy na exkluzívne fotenie zvolila viacero čiernych šiat od tých najvychytenejších návrhárov. S večerným líčením pôsobila ako dokonalá ozdoba každého spoločenského podujatia, no v priloženom rozhovore poriadne prekvapila. Prehovorila o svojich súkromných komplexoch a vlastnej váhe, ktorá vraj už nie je taká ideálna ako kedysi.

„Som normálna žena, niekedy sa cítim naozaj skvele a sú dni, keď si povzdychnem 'Och, Bože, veď mne nič nesedí'. Mojím novým rozhodnutím je to, že okolo päťdesiatky sa zmierim so svojím telom,“ naznačila supermodelka obavy o svoj imidž, na ktoré by mnohé dámy v jej koži nikdy ani len nepomysleli. Cindy však tvrdí, že ak by chcela čo i len trošku schudnúť, musela by si odtŕhať od úst obľúbené pochúťky: „Zhodenie čo i len dvoch kíl by ma dosť stálo... Nechcem si odopierať omáčky, víno a zábavu.“ Ako sa teda zdá, idol mužov z 90. rokov si prechádza miernou krízou. Ostáva len dúfať, že zákonná polovička Cindy dostatočne často pripomína, aká je okúzľujúca bez ohľadu na ručičku váhy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu