Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vydarila sa! Dcéra Cindy Crawford je v 10-ich na mólo ako stvorená

Kaia Crawford so svojou známejšou matkou Cindy Zobraziť galériu (7)
Kaia Crawford so svojou známejšou matkou Cindy (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Gény pre úspech v modelingu má v krvi! Napriek tomu, že Kaia Crawford ešte len derie lavice základnej školy, pomýšľať by mohla na závratnú kariéru modelky. Všade, kam vstúpi, zaujme rovnako ako slávnejšia mama Cindy (46). Zatieni legendu na dôchodku len 10-ročná dcéra, ktorá rastie ako z vody?

Má pred sebou veľkú budúcnosť! To o dievčatku so známym priezviskom hovoria nielen modelingové agentúry, ale aj uznávané módne domy. Kaia Crawford má totiž už jednu veľmi úspešnú a dôležitú spoluprácu za sebou. Začiatkom roka zažiarila ako tvár kolekcie pre mladých pod záštitou značky Versace. A odborníci z brandže sa zhodli v tom, že školáčka je pre život vo svetle reflektorov ako stvorená.

Po maminom boku sa nádejná manekýnka objavila počas uplynulého víkendu v slnečnom Malibu. Zatiaľ čo Cindy stavila na letné šortky a ležérny top, jej ratolesť nechala vyniknúť svojej štíhlej postave v úzkych džínsach. Na tmavý sveter bolo vonku síce horúce, spolu s klobúčikom však jej outfit pôsobil štýlovo.

Hoci má Kaia na sľubnú kariéru už našliapnuté, mama jej nateraz dala červenú. „V tomto momente je na odštartovanie kariéry príliš mladá. Pre desaťročné dievča nie je ani hŕstka práce,“ vysvetlila modelingová veteránka ešte vo februári. Je však viac než isté, že v príhodnej chvíli svojej dcére bez mihnutia oka podá pomocnú ruku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu