Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Uväznený milenec Karin Haydu po roku basy: Nemá tam čo robiť!

Karin Haydu môže na šťastné chvíle s Martinom Rácom len spomínať. Zobraziť galériu (9)
Karin Haydu môže na šťastné chvíle s Martinom Rácom len spomínať.

BRATISLAVA - Poriadne dlhá doba! Už je to rok, čo domácnosť Karin Haydu (35) prišla o mužského člena. Herečkinho partnera Martina Ráca (36) totiž zatkla polícia za údajné machinácie s autami. Podnikateľ stále sedí vo väzbe a čaká na závery vyšetrovateľov. Ako topkám v súvislosti s jeho zadržaním tmavovláska prezradila, podľa nej nemá za múrmi nápravného zariadenia čo robiť.

Nemôže byť šťastná naplno! Karin Haydu chodila s Martinom Rácom len dva roky, keď ho zatkla polícia v rámci záťahu na údajnú mafiánsku skupinu Jakšíkovcov. A už je to rok, čo sedí vo vyšetrovacej väzbe. Otázka je, ako dlho jeho pobyt za mrežami ešte potrvá a či sa prípad po takej dlhej dobe niekam posunul.

Topky.sk od herečky zisťovali, čo sa za tých približne 13 mesiacov zmenilo. „K prípadu samotnému sa nebudem vyjadrovať. Stále prebieha vyšetrovanie, nie je to ešte uzavreté,” povedala nám smutným hlasom Karin. „Ani sami vyšetrovatelia nevedia, ako dlho to bude trvať. Človek s takýmito vecami neráta. Je to strašná neistota,” dodala k na margo dlhej doby, ktorú je jej partner zavretý.

Z tmavovláskiných slov možno vydedukovať, že postoj ani po roku nezmenila. Karin evidentne stále verí v Martinovu nevinu. „Podľa mňa by vo väzení ani nemal byť,” potvrdila nám to herečka. Tá sa stále stará o svoju dcéru Vanessu (8) aj o Rácovu Charlotte (8). A svojho milenca vidí minimálne. „Vždy hovorím, že sme v takom kontakte, aký je nám umožnený. Nechcem to konkretizovať,” povedala topkám. „Ale keď s niekým žijete a potom vám ho zoberú, tak je to samozrejme málo,” dodala na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu