Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Haydu mesiac po zatknutí milenca: Prehovorila o najťažších dňoch života!

Karin Haydu prehovorila o ťažkých chvíľach svojho života. Zobraziť galériu (10)
Karin Haydu prehovorila o ťažkých chvíľach svojho života.

BRATISLAVA - Nepríjemná životná zmena! Karin Haydu (34) sa stiahla do ústrania po tom, čo pred viac ako mesiacom polícia zatkla a posadila za mreže jej partnera Martina Ráca (36). Herečka sa však neočakávane objavila na stredajšom posedení pri príležitosti ukončenia ďalšej sezóny markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Topky.sk zisťovali, ako brunetka zvláda tieto ťažké časy.

Moderátorka Karin Haydu to v týchto dňoch nemá vôbec ľahké. Rovnako ako hereckej kolegyni Zuzane Marošovej totiž nedávno posadili jej partnera do väzenia. Martin Rác, s ktorým brunetka tvorí pár už takmer dva roky, koncom mája skončil spolu s ďalšími siedmimi ľuďmi v rukách polície pri zatýkaní údajnej mafiánskej skupiny Jakšíkovcov.

Rác, ktorý vlastní autoservis, má údajne na konte machinácie s autami. Hoci doposiaľ Haydu o celej veci príliš hovoriť nechcela, pre topky.sk urobila výnimku.

Zaujímalo nás, ako tieto kritické chvíle zvláda. „Človek sa z minúty na minútu ocitne v takejto situácii, kedy nám zoberú človeka. Ľutovať sa nemôžete, nemôžete ani vyplakávať, treba ísť proste ďalej. Mám doma dve deti, treba sa o ne starať tak, ako keby tu Martin s nami bol,“ povedala smutne Karin, ktorá sa obom dcérkam snaží robiť neustále program, aby na nepríjemnosti nemysleli.

Herečka sa totiž stále stará o Martinovu dcéru Charlottku, aj o vlastnú Vanessu, ktorá si tiež na prítomnosť muža v úlohe otca v spoločnej domácnosti zvykla. Ako dievčatá prežívajú jeho neprítomnosť?  „Sú malé, majú 7 rokov, ale samozrejme nie sú hlúpe. Vnímajú, že tam chýba nejaký element v rodine, podstatný element. Našťastie sú to stále deti a majú svoj detský svet, to je dobré. Keď dieťa zaneprázdnite a vytvoríte mu program, tak pri hrách zabúdajú, chvála pánu Bohu,“ povzdychla si Haydu.

So svojím priateľom  momentálne príliš komunikovať nemôže. „V kontakte sme v takom, v akom nám je umožnené,“ konštatovala nie príliš nadšene Karin, ktorá o samotnom Rácovi rozprávať nechcela. Na otázku, ako to teraz zvláda on, odvetila: „K tomu by som sa nerada vyjadrovala.“ 

V týchto ťažkých dňoch sa herečka upína na dcérky a prácu. Ako nám sama prezradila, bude zrejme účinkovať v novom seriáli a dokonca sa jej črtá aj ďalší projekt.

Sledujte TOPKY TV: Karin Haydu prehovorila o živote po zatknutí partnera!

Karin Haydu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu