Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozchod Karin Haydu cez mreže: Koniec s uväzneným milencom!

Vzťah Karin Haydu a Martina Ráca je už minulosťou. Zobraziť galériu (9)
Vzťah Karin Haydu a Martina Ráca je už minulosťou.

BRATISLAVA - Koniec! Karin Haydu (35) pred vyše rokom prežila šok, keď jej partnera Martina Ráca (36) policajti uväznili kvôli machináciám s autami. Napriek tomu ho v tom čase neopustila a stála po jeho boku. Dokonca sa ešte aj v júli tohto roku sťažovala, že s ním má minimálny kontakt. A hoci je stále presvedčená o jeho nevine, pár už netvoria. Trojročný vzťah sa po komplikovanom fungovaní cez mreže nepodarilo zachrániť.

Stála pri ňom vyše roka! V júni 2011 prežila Karin Haydu krušné chvíle. V tom čase žila v jednej domácnosti s Martinom Rácom, svojou dcérou Vanessou a jeho Charlotte. Zrazu sa im však rodina rozpadla. Podnikateľ bol totiž uväznený kvôli údajnému falšovaniu identifikačných údajov vozidiel.

Herečka však týmto obvineniam neverila a ostro sa proti nim ohrádzala. „Podľa mňa by vo väzení ani nemal byť,” povedala nám Karin pred dvomi mesiacmi. V tom čase stále tvorila pár so svojím partnerom a dokonca podotkla, že kontakt, ktorý majú umožnený, jej nestačí.

Ako sa však najnovšie ukázalo, minimum stretnutí, neustály život v neistote a fungovanie cez mreže bolo z dlhodobého hľadiska pre herečku neúnosné. „Ani sami vyšetrovatelia nevedia, ako dlho to bude trvať. Človek s takýmito vecami neráta. Je to strašná neistota,” povedala topkám pred časom Karin. Tieto okolnosti sa nakoniec podpísali na vzťahu dvojice. Podľa našich informácií sa Haydu a Rác nedávno rozišli. Podnikateľ momentálne drží za mrežami hladovku. Vyjadruje tým protest proti svojmu väzneniu. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu