Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekliatie známych žien: Chlapi s problémami so zákonom... Ďurianová v tom nie je sama!

Marianna Ďurianová nie je jediná známa žena, ktorej milovanú osobu vyšetrovala polícia. Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďurianová nie je jediná známa žena, ktorej milovanú osobu vyšetrovala polícia.

BRATISLAVA – Takto si svojho vyvoleného zrejme nepredstavovali! Bývalá markizácka hviezda Marianna Ďurianová (38) prežívala v pondelok doobeda poriadne krušné chvíle. Ako sme vás informovali, v jej byte sa konala policajná razia. Dôvodom je vyšetrovanie jej partnera Romana Doležaja (39), ktorý je obvinený v kauze vydierania a lúpeže. Blondínka však nie je jediná známa žena, ktorej partner mal opletačky zo zákonom, či skončil dokonca za mrežami. Pozrite si zoznam šoubiznisových tvárí, ktorým život do cesty prihral muža, s ktorým prežili naozaj náročné chvíle a hanbu.

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)

Moderátorka Marianna Ďurianová

Známa plavovláska sa už rok a pol trápi kvôli svojmu partnerovi a zároveň otcovi svojho synčeka Romanka (3) Romanovi Doležajovi. Trnavský podnikateľ totiž figuruje v kauze vydierania a lúpeže, za čo mu v prípade preukázania viny hrozí 10 až 20 rokov za mrežami. Je stíhaný na slobode. Podľa našich informácií sa v pondelok byte moderátorky dokonca konala policajná razia. 

 

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)

Herečka Karin Haydu

Brunetka žila s podnikateľom Martinom Rácom, ktorý bol stíhaný pre údajné machinácie s autami. V máji 2011 sa ocitol vo väzbe, kde strávil dva a pol roka. Polícia obvinila z poisťovacieho podvodu dokonca aj samotnú herečku. Tá viac ako rok a pol svojho partnera podporovala, starala sa mu i o dcéru a navštevovala ho za mrežami. Ich vzťah ale nevydržal. Rác bol aj po prepustení z väzby naďalej vyšetrovaný na slobode.

Marošová mala Mellovi porodiť
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: topky)

Herečka Zuzana Marošová

Blondínka sa vzdala úspešnej hereckej kariéry kvôli Karolovi Mellovi, ktorý je zapletený do kauzy dvojnásobnej vraždy. Zuzana má s Mellom dvoch synov a celé roky sa s ním skrýva v zahraničí. Pred piatimi rokmi ich zadržali v Poľsku a Karola vydali na Slovensko. Kvôli procesnej chybe sa ale čoskoro ocitol na slobode a dvojica znovu ušla za hranice. Aktuálne sa nachádzajú v Belize.

Parišková, Dočekal, rozchod, koláž
Zobraziť galériu (11)

Moderátorka Aneta Parišková

Známa jojkárka sa do ťažkostí dostala kvôli svojmu prvému manželovi Davidovi Dočekalovi. Na toho v roku 2007 podal bývalý minister a riaditeľ televízie Markíza Pavol Rusko žalobu vo veci nesplatenia pôžičky vo výške 3,5 milióna dolárov. Anete v tom čase dokonca hrozila aj exekúcia. Jej manžel totiž nevedel preukázať pôvod desiatok miliónov, ktoré mu v roku 2005 prišli na účet. Naposledy Dočekal novinárom zapózoval v pôrodnici, keď mu blondínka priviedla na svet syna Daniela. Následne zdrhol do Českej republiky a už o ňom nepočuť.

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)

 Speváčka Lenka LeRa Rakarová

Speváčka LeRa prežívala ťažké chvíle, keď koncom apríla 2013 bol do väzby vzatý jej manžel Alexander Salmanov aj so svojím otcom Sergejom. Obvinení boli z prečinu podplácania a za mrežami sú dodnes. Medzitým však prebehol rozvod. Vzťah podľa našich informácií nezruinoval fakt, že Alex sa dostal do väzenia, ale nevera, na ktorú blondínka prišla, keď zostala doma sama s vecami svojho životného partnera.

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Foto: Archív, Facebook, TASR)

Miss Slovensko 2003 Adriana Pospíšilová

Matka dvojičiek tiež na vlastnej koži okúsila policajnú raziu. Táto údajne patrila k najväčším v histórii Slovenska  a bola ako vystrihnutá z hollywoodskeho filmu. Odohrala sa pred štyrmi rokmi. Vilu v Lamači, kde žila s rodinou, obkľúčili stovky policajtov a do domu vtrhla aj špecializovaná jednotka. Tá prišla zadržať jej partnera Juraja Ondrejčáka alias Piťa. Nasledoval megaproces, ktorý vlani ukončil Najvyšší súd SR. Piťa právoplatne odsúdil na 16-ročný trest odňatia slobody za riadenie zločineckej skupiny.

Okrem partnerov či manželov známym ženám slovenského šoubiznisu narobili problémy aj ich súrodenci, ktorí sa dostali do styku s políciou. Najznámejšie sú tieto prípady:

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)

Právnička Martina Štofaníková

Po bratovi Martiny Štofaníkovej, matky štvrtého dieťaťa Borisa Kollára, sa  6. decembra 2000 zľahla zem. O tri roky neskôr polícia pátranie prekvalifikovala z nezvestnej osoby na hľadanú. Meno Maroša Štofaníka totiž figurovalo v prípade trestného činu krátenia dane a poistného. Už v rokoch 1995 až 1998 ho vyšetrovali v súvislosti s ekonomickou trestnou činnosťou. Mali to byť podvody na dani z pridanej hodnoty, falošné faktúry a doklady. Pred pár rokmi sa objavili informácie, že údajne žije nelegálne v Amerike. Tam sa vydala aj Martina. 

Prekliatie známych žien: Chlapi
Zobraziť galériu (11)

Moderátorka Zlatica Puškárová

Brata Zlatice Puškárovej v roku 2004, kedy zastával kreslo poslanca v bratislavskej Dúbravky, obvinili z daňového a poistného podvodu za vyše 7 miliónov eur. Peter Puškár vo väzbe strávil rok, až kým ho nezbavili obvinenia. No v marci 2014 ho opäť zadržala polícia v rodinnom dome v Dunajskej Lužnej. Vraj mal na svedomí daňovú trestnú činnosť. Keby mu bola vina preukázaná, mohol by sa dostať za mreže až na dvanásť rokov. Doposiaľ ale nebolo voči nemu vznesené žiadne obvinenie. V tom turbulentnom období sa s ním rozviedla aj jeho manželka, prominentná lekárka Alexandra Novotná. Naposledy ho bolo vidieť na svadbe jeho sestry Zlatice pred pár dňami v Trnave. 

Súd Michaely Hospodárovej.
Zobraziť galériu (11)

 

Moderátorka Jana Hospodárová

Staršiu sestru markizáckej moderátorky Jany Hospodárovej Michaelu v minulosti prichytili s dávkou omamnej látky a na rad prišlo obvinenie a súd. A ten rozhodol o jej vine. Sestra známej moderátorky vyfasovala v marci 2012 štyri mesiace basy s podmienečným odkladom v trvaní jedného roka. Michaela Hospodárová bola obvinená z drogovej trestnej činnosti a pre svoj odchod zo Slovenska sa stala dokonca aj hľadanou osobou. Medzitým však absolvovala protidrogové liečenie. 


Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Marianna ĎurianováKarin HayduRoman DoležajAneta PariškováJana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu