Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce tajomstvo Vondráčkovej života: Je adoptovaná!

Helena Vondráčková v novej knihe o svojom živote odhalila dlhoročné tajomstvo. Krstnou mamou sa stala herečka Jiřina Bohdalová. Zobraziť galériu (9)
Helena Vondráčková v novej knihe o svojom živote odhalila dlhoročné tajomstvo. Krstnou mamou sa stala herečka Jiřina Bohdalová.

PRAHA - Obrovské prekvapenie! Helena Vondráčková (65) je stálicou českej hudobnej scény a zdalo by sa, že o jej živote sa vie naozaj všetko. Jedno tajomstvo ale predsa len skrývala celé desaťročia. Jiří Vondráček (†90), ktorého pochovala len v decembri minulého roka, ju totiž ako malú adoptoval. Kto je teda skutočným otcom speváčky?!

Príbeh, o ktorom nikto nevedel! Helena Vondráčková je umelkyňa, ktorá nemá problém komunikovať s médiami. Čitatelia  a fanúšikovia tak vedia o speváčke v podstate všetko. Preto mnohých určite zarazí, že blondínka si jedno tajomstvo nechávala celé roky len pre seba.

Odhalenie prišlo po jej 65. narodeninách a pol roka po smrti jej otca Jiřího Vondráčka. Takmer nikto netušil, že kedysi dávno Helenu adoptoval. Vyšlo to najavo až v najnovšej knihe, ktorú vytvoril Petr Macek. „Je to už štvrtá kniha o mojom živote. Nechcela som ju písať, ale Petr ma prehovoril,” povedala speváčka na nedávnom krste o knihe, ktorá sa už nachádza aj na pultoch našich predajní.

Príbeh zamotaného otcovstva, s ktorým sa zverila, má pikantný nádych. Jiří Vondráček je totiž jej skutočným rodičom. No na malé dievčatko spočiatku nemal nárok a Helenka nosila iné priezvisko. Jej matka bola totiž vydatá, keď sa do Jiřího zamilovala. Z aféry vzišlo dieťa, ktoré bolo ale na matrike zapísané ako potomok zákonitého manžela nevernej ženy.

Až po rozvode svojej milenky so Zdeňkom Zettlom si mohol Vondráček uplatniť nárok na vlastné dieťa. A to tým, že Helenu adoptoval, čím získala aj jeho priezvisko. Podobné trampoty riešili aj slovenské známe osobnosti ako Rasťo Žitný či Aneta Parišková.

Exmoderátor Markízy bol kedysi úradne zapísaný ako otec dieťaťa, ktoré jeho manželka splodila s iným. Malá Marína sa totiž narodila skôr, než uplynulo 300 dní od rozvodu Rasťa a Kataríny. Situáciu riešil súd, ktorý Žitného zbavil otcovstva.

Jojkárska moderátorka čelila zas tomu, že za otca jej druhého syna mohol byť uznaný David Dočekal, s ktorým už roky nežila. Aneta sa s rozvodom neponáhľala a skoro sa jej to vypomstilo. Nakoniec sa v pokročilom štádiu tehotenstva rýchlo vydala za Marka Sedlmaira, aby bol malý Gabriel aj oficiálne jeho synom.

Tip: Vyberte si program v televízii na dnešný večer. Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu