Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vondráčková v šoku: Nemôže uveriť, ako ju televízia podrazila!

Lucie Vondráčková s naštvaným výrazom počas nakrúcania. Akoby tušila, že niečo nebude v poriadku. Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková s naštvaným výrazom počas nakrúcania. Akoby tušila, že niečo nebude v poriadku.

BRATISLAVA - Tancovala, spievala a nič z toho! Lucie Vondráčková (32) nedávno dokončila klip k svojej piesni Co s tou touhou. Tú chcela odprezentovať aj v rámci silvestrovského programu, kam si ju pozvala Česká televízia. Po hodinách nakrúcania a napätého očakávania sa však dostavilo sklamanie. Speváčka pri pozeraní relácie s názvom Večer plný hviezd zistila, že ju odtiaľ vystrihli!

Nečakaný podraz! Česká televízia si pre svojich divákov na posledný deň roku 2012 pripravila program s lákavým názvom Večer plný hviezd. Na nakrúcaní nechýbali také spevácke mená ako napríklad Helena a Lucie Vondráčkové, Miro Žbirka, Michal David či skupina Elán.

Najmladšia spomedzi vymenovaných umelcov však nakoniec zostala sklamaná. Pri pozeraní relácie totiž zistila, že jej vystúpenie odvysielané vôbec nebolo. A hodiny driny vyšli nazmar. „Pozerám ako puk. Naše číslo Co s tou touhou v TV nešlo. Nezmestila som sa... To je šoubiznis,” napísala interpretka na svojom profile na Facebooku.

Mnohí jej fanúšikovia zostali tiež poriadne zaskočení. Veď televízia lákala na program fotografiami z nakrúcania, na ktorých bola aj Lucka. A vôbec divákov, ani samotnú Vondráčkovú, neupozornila, že speváčka sa na obrazovkách nakoniec neobjaví. „Je mi ľúto, že ste čakali zbytočne. Keby som to vedela skôr, napísala by som,” ospravedlňovala sa ľudom na sociálnej sieti manželka hokejistu Tomáša Plekanca. Samozrejme, jej tety Heleny sa strihači absolútne nedotkli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu