Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smutná Parišková: Rovnaké problémy ako Žitný... Rozvod a potom toto!

Aneta Parišková má momentálne rovnaké problémy ako pred rokmi Žitného exmanželka. Zobraziť galériu (13)
Aneta Parišková má momentálne rovnaké problémy ako pred rokmi Žitného exmanželka.

BRATISLAVA - Konečne slobodná! Moderátorka Aneta Parišková (38) nám pred pár dňami potvrdila, že je s Davidom Dočekalom (35) už definitívne rozvedená. Tým sa však všetky starosti súvisiace s nevydareným manželstvom s českým podnikateľom nekončia. Zistili sme, že aj Aneta bude musieť vyriešiť rovnaký problém, ako pred pár rokmi jej bývalý kolega z Markízy Rastislav Žitný (34).

Moderátorka Aneta Parišková  si môže na chvíľu vydýchnuť. Pred pár dňami dostala vyrozumenie zo súdu, že je rozvedená. Hoci týmto oficiálne jej manželstvo s Davidom Dočekalom skončilo, ešte to zďaleka neznamená koniec jej problémov.

Blondínka má totiž už o dva mesiace porodiť svojho druhého potomka. Toho čaká s kanadským priateľom Markom Sedlmairom, do ktorého sa zamilovala minulý rok. No pokiaľ sa do príchodu dieťatka na svet párik nezosobáši, otcom  ich spoločného synčeka bude podľa slovenských zákonov exmanžel Dočekal.

Tým, že sa Pariškovej druhé dieťa narodí ešte v dobe, kedy plynie 300 dní od rozvodu, zákon určí za otca českého podnikateľa. V prípade, že by sa Aneta vydala za Kanaďana ešte počas tehotenstva, na rodnom liste novorodenca by meno jej exmanžela nefigurovalo. Aj oficiálne by potom bol otcom ten pravý, biologický, čiže Mark.

Zákon o rodine sa okrem Anetinho prípadu pohral v minulosti  aj so životom exmoderátora Rasťa Žitného. V auguste 2008 vás topky.sk informovali, že sa stal otcom bez toho, aby sa o to fyzicky pričinil. Jeho bývalá manželka Katarína porodila dcérku v čase, kedy požadovaná 300 dňová lehota neuplynula. A tak do rodného listu musela uviesť meno svojho exmanžela Žitného, hoci biologickým otcom bol jej priateľ Peter Hájek. Túto nevšednú situáciu museli zúčastnení riešiť až na súde, kde uznali, že Žitný otcom nie je. 

Jojkárska moderátorka by sa na rozdiel od bývalého markizáka ešte mohla takejto situácii vyhnúť. Ako nám prezradila, jej tehotenstvo je na konci siedmeho mesiaca, a tak jej na svadbu s Markom zostáva ešte zhruba 60 dní.

Topky.sk preto zisťovali, či sa moderátorka chystá pod čepiec. „Ja som v tomto smere poverčivá. Až keď budem oficiálne požiadaná o ruku, tak potom sa k tomu vyjadrím,“ povedala záhadne Parišková.  Nechajme sa prekvapiť, kedy blondínka oznámi dátum sobáša.

Sledujte TOPKY TV: Parišková o tom, ako vníma rozvod a o plánoch s Markom! 

Pariskova rozvod

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu