Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Viktorka (†6) zomrela po operácii mandlí: Zdrvená rodina viní nemocnicu!

V tejto nemocnici sa tragédia odohrala
V tejto nemocnici sa tragédia odohrala (Zdroj: lekári.sk)

BRATISLAVA/KOMÁRNO – Keď sa matka s malou Viktóriou (†6) z Komárna lúčila pred rutinnou operáciou mandlí, ani vo sne ju nenapadlo, že to bude posledný krát. Bežný zákrok, ktorý mal dievčatku uľahčiť život, ho nakoniec zabil!

Malá Viktorka bola prakticky zdravé dievčatko. Jej rodičia tvrdia, že počas života neprekonala žiadne vážne choroby. Jediný problém, ktorý Viktorku najmä v spánku trápil boli priveľké nosné mandle. Na odporúčanie lekára sa teda rodičia rozhodli, že nepríjemné mandle pôjdu von.

Matka sa s Viktóriou naposledy rozlúčila a odviezli ju na operačku. Tam podľa lekárov počas rutinného zákroku došlo ku komplikáciám a dievčatko skolabovalo. „Odrazu prišiel lekár, že nastali komplikácie, silné krvácanie, že jej stav je veľmi kritický,“ povedala pre TV Markíza zdrvená matka. Dievčatko v kritickom stave previezli do bratislavskej nemocnice, no ani tamojší lekári ho už nedokázali zachrániť.

„Počas rutinného operačného zákroku došlo k závažnej komplikácii. Detailnejšie sa k veci vyjadriť nevieme, nakoľko celá udalosť je predmetom interného prešetrovania,“ uviedla stručne hovorkyňa nemocnice v Komárne.

Zúfala rodina netuší, kde sa mohla stať chyba a zo smrti malej dcérky viní komárňanskú nemocnicu. Rodičia Viktórie už podali trestné oznámenie na primára, ktorý ju operoval, ale aj na anesteziologičku. Od nemocnice však zatiaľ žiadny dokument s odpoveďou nedostali. Čo sa odohrávalo počas operácie nevedno, malú Viktorku však rodičom už nikto nevráti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu