Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Netradičné zásnuby Jojkárky a šialený prsteň!

Adam Zavřel požiadal Hanu Gallovú o ruku. Na prst jej navliekol gýčový prstienok. Zobraziť galériu (8)
Adam Zavřel požiadal Hanu Gallovú o ruku. Na prst jej navliekol gýčový prstienok.

BRATISLAVA – Romantika ako z filmu! Hoci sa Hana Gallová (30) v jojkárskych Novinách o 17:00 prihovára televíznym divákom zväčša s vážnymi a smutnými správami, v súkromnom živote to má veselé. Len nedávno sa zasnúbila so svojím kolegom a zároveň dlhoročným priateľom Adamom Zavřelom (26), ktorý bol pri požiadaní o ruku skutočne kreatívny. Svojej vyvolenej dokonca navliekol na prst poriadne originálny prsteň.

Hana sa so svojím o štyri roky mladším partnerom zasnúbila počas romantického pobytu v Paríži. Ten bol pôvodne naplánovaný ako darček pre brunetku k narodeninám. Keď sa pri potulkách malebnými uličkami ocitli na Moste lásky, Adam jej vložil do ruky zámoček s ich menami, ktorý mala na most pripnúť. Na jeho zadnej strane však boli vyryté ich mená spoločne s otázkou „Vezmeš si ma?“

Ako nám moderátorka v súvislosti s tým prezradila, s priateľom sa o spoločnej budúcnosti rozprávali aj predtým. „Adam v podstate od začiatku tvrdil, že so mnou počíta a chce mať raz so mnou rodinu. Vážneho vzťahu sa teda nebál napriek tomu, že je o štyri roky mladší ako ja,“ povedala pre topky.sk s úsmevom Gallová.

Netají sa tiež tým, že keď ju partner požiadal o ruku, bola dojatá. „Plač ma veru chvíľkami chytal, ale hlavne som bola v pomerne veľkom a príjemnom šoku. Urobil to totiž romanticky, ba až filmovo. To, že sme zasnúbení, mi tak nejako dochádzalo až v priebehu celého dňa,“ dodala brunetka.

Adam mal pôvodne pre Hanu vybratý prsteň, ktorý objednával zo zahraničia. Napriek tomu, že si zvolil jeho expresné doručenie, v deň odletu do Paríža ho ešte stále nemal u seba. „Keď sa posťažoval mojej kamarátke, ktorá mu pri organizácii celého prekvapenia dosť pomáhala, poradila mu, aby išiel do nejakej bižutérie a vybral mi ako recesiu ten najgýčovejší prsteň, ktorý nájde. Aby bolo jasné, že je naozaj iba náhradný,“ prezradila na adresu krikľavoružového šperku brunetka. „Všetkých našich známych nadchol natoľko, že mi radili nevzdávať sa ho a ďalej ho nosiť,“ dodala so smiechom.

Okolie reagovalo na radostnú novinku pozitívne. Mnohí z blízkych o netradičnom prekvapení pre Hanu vedeli. „Rodičia majú Adama radi a chcú hlavne to, aby som bola šťastná,“ prezradila jojkárka. S plánovaním svadby dvojica nechce príliš otáľať. „Chvíľu sme špekulovali nad tým, že ju zorganizujeme už v septembri, ale potom sme si povedali, že to necháme na ďalší rok. Chceli by sme, aby bolo teplo, takže to vidíme niekedy okolo leta. Veľmi to odkladať nechceme, pretože uvažujeme už aj nad bábätkom,“ uzavrela.

Tip: Pozrite si program televízie JOJ na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu