Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Žúr po Miss: Víťazka žiarila v ligotavom, Sklovská s obojkom na krku!

Víťazka žiarila na párty rovnako ako jej outfit, Sisa Lelkes-Sklovská mala okolo krku náramok, ktorý dostávali hostia pre vstup do VIP salónika. Zobraziť galériu (21)
Víťazka žiarila na párty rovnako ako jej outfit, Sisa Lelkes-Sklovská mala okolo krku náramok, ktorý dostávali hostia pre vstup do VIP salónika. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V piatok sme spoznali víťazku súťaže krásy Miss Universe SR 2012. Korunku si nasadila na hlavu Ľubica Štepánová (24) z Prievidze. Zisk titulu oslávila na afterpárty, ktorá sa konala po prenose. Na žúre žiarila v šatách čiernej farby zdobených kamienkami. Okrem nej však pútali pozornosť aj ďalšie známe osobnosti. Napríklad tehotná Denisa Mendrejová (24), Ivana Christová (42), modelka Silvia Kucherenko (29) či speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (45). Tá najmä nezvyčajným „obojkom“ okolo krku.

Najväčší počet hlasov získala v piatok večer Ľubica Štepánová, ktorá porazila jedenásť konkurentiek. Vôbec som to nečakala. Keď oznámili mená prvej a druhej vicemiss, tak som si myslela, že už je to stratené. Som veľmi prekvapená a naozaj šťastná,“ neskrývala svoje nadšenie z výhry Prievidžanka, ktorá nám tiež prezradila, že sa do súťaže prihlásila na poslednú chvíľu. A to najmä kvôli tomu, aby sama sebe dokázala, že na to skutočne má.

Galéria: Fotoreportáž z párty Miss Universe SR 2012.

Čerstvú víťazku si prišla pozrieť aj víťazka súťaže krásy z roku 2009 Denisa Mendrejová. Tá je už v pokročilom štádiu tehotenstva. Preto mala menší, problém, čo na seba. „Obliekam sa sama, ale na dnešný večer mi zapožičal šaty môj kamarát - návrhár. Tak isto aj  šperky, čo ma veľmi teší, pretože už nezapnem žiadnu róbu, ktorú by som chcela. Je preto náročné vybrať niečo vhodné, v čom by som sa cítila dobre a čo by mi aj sadlo,“ prezradila nám. Na slávnostný večer zvolila fialové šaty, ktoré jej naozaj pristali. 

Na rozdiel od plavovlásky stavila na značne extravagantnejší model Sisa Lelkes-Sklovská. Tá pútala objektívy fotografov tričkom s  leopardím vzorom. Aby bol efekt šelmy ešte viac umocnený, zladil sa k nej aj jej partner Juraj Lelkes. Keďže chcela Sisa ešte viac vytŕčať z davu, z recesie si navliekla na krk jagavú pásku určenú pre vstup do VIP salónika. Vďaka nej to vyzeralo tak, akoby mala obojok. 

Sisa nemala VIP pásku okolo zápästia, ale na krku.
Zobraziť galériu (21)
Sisa nemala VIP pásku okolo zápästia, ale na krku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako strávili noc víťazky Miss Universe?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu