Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sklovská bez Lelkesa: Je to jedna veľká katastrofa!

Sisa Lelkes-Sklovská sa bez svojho manžela cítila nesvoja. Zobraziť galériu (12)
Sisa Lelkes-Sklovská sa bez svojho manžela cítila nesvoja.

BRATISLAVA – Jedno telo, jedna duša! Sisa Lelkes-Sklovská (46) a jej manžel Juraj (60) sa netaja tým, že ich vzťah je rovnako intenzívny ako v deň, keď si povedali svoje „áno“. Pri pohľade na zaľúbenú dvojicu je každému jasné, že hoci sa dlho hľadali, jednoznačne k sebe patria. Nečudo, že ak sa speváčka objaví v spoločnosti bez svojej polovičky, cíti sa nesvoja.

Chýbal jej! Sisa Lelkes-Sklovská si nedávno v spoločnosti priateľov vychutnávala obed na nábreží Dunaja. Hoci farebnosťou svojho outfitu nikoho nesklamala, o jej nálade sa to isté povedať nedá. Speváčka je totiž povestná neskrotným temperamentom a veselosťou. Pri stretnutí so známymi jej však úsmev na tvári chýbal a vyzerala ako bez života. 

Sklovskej nezlepšilo náladu ani čínske jedlo, na ktorom si výdatne pochutnala. Pri pohľade na ňu bolo zrejmé, že je myšlienkami niekde úplne inde. Tmavovláska pravdepodobne túžila po momente, keď bude opäť pri svojom manželovi Jurajovi. 

O tom, že je tento párik vzájomne prepojený, niet pochýb. Sisa si nedávno na počesť svojho miláčika obliekla šaty s jeho podobizňou. „Dala som ich vyrobiť z lásky. Symbolizuje to splynutie tela a duše nás dvoch,“ povedala nám vtedy speváčka. Napokon, aj široká verejnosť si už zvykla na to, že kde je rozjarená Sklovská, nechýba ani vysmiaty Lelkes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu