Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dvojité prekvapenie od najkrajšej Slovenky: Rozchod namiesto svadby... a zbalila Banášovej ex!

Ľubica Štepánová sa nedávno rozišla so svojím priateľom Tomášom. Dnes už tvorí pár s Rastislavom Brezovským. Zobraziť galériu (8)
Ľubica Štepánová sa nedávno rozišla so svojím priateľom Tomášom. Dnes už tvorí pár s Rastislavom Brezovským.

BRATISLAVA – Dlho sama nezostala! Úradujúca Miss Universe SR Ľubica Štepánová to má v súkromí veru poriadne pestré. Pred pár týždňami sa totiž rozišla so svojím priateľom Tomášom, s ktorým tvorila pár takmer päť rokov. Srdce šarmantnej blondínky si už ale krátko po rozchode získal iný muž. Zaujímavosťou je, že kráľovná krásy zbalila exfrajera Adely Banášovej – Rastislava Brezovského.

Od jedného k druhému! Ľubica Štepánová bola ešte donedávna šťastne zamilovaná do svojho priateľa Tomáša. Koncom novembra sa zaľúbenci prostredníctvom internetu dokonca vzájomne doberali na tému spoločnej svadby. Aj do nového roka ešte vstúpili ako pár - silvestrovské oslavy totiž prežívali spoločne. Ich láska je však už dnes minulosťou.

Aktuálna Miss Universe SR sa totiž len nedávno dala dokopy s Rastislavom Brezovským. Ten má v rodnej Trnave povesť sukničkára a široká verejnosť ho pozná najmä ako bývalého priateľa Adely Banášovej. Zhruba pred štyrmi rokmi s ním totiž úspešná moderátorka prežila krátky románik.

V súvislosti s novým párikom sme sa usilovali so zaľúbencami spojiť. Na naše otázky však ani jeden z nich nereagoval. Brezovský sa už ale na sociálnej sieti stihol pochváliť prvou spoločnou fotografiou s krásnou blondínkou. Okrem toho, v rozhovore pre týždenník Plus 7 dní prezradil, že  s najkrajšou Slovenkou minulého roka sa dali dokopy vďaka práci. „Hneď, ako som ju uvidel, vedel som, že to je ona! Matka mojich detí,“ neskrýval svoje nadšenie fotograf. „Páči sa mi farba jej vlasov, skromnosť a vnútorná krása,“ vychválil tiež Ľubicine prednosti. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho vydrží tento nový vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu