Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dánska supermodelka na nepoznanie: Helena, toto je tvoja pravá tvár?!

Prirodzená Helena Christensen počas bežného dňa Zobraziť galériu (10)
Prirodzená Helena Christensen počas bežného dňa (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Mala zlý deň? Helena Christensen (43) už niekoľko rokov patrí medzi veteránky modelingu, ktoré sa ani v zrelom veku neštítia odvážnejších kampaní či fotení. Jej bezchybná tvár na oficiálnych obrázkoch však s realitou príliš veľa spoločného nemá. Pozrite si čerstvý záber ako dôkaz.

Nemala čas na úpravu? Nie náhodou Helena Christensen predstavuje jeden z ideálov fenoménu, že starnutie sa s prekročením štyridsiatky u žien nezačína. Sama totiž naďalej vystavuje svoje krivky v úsporných outfitoch či dokonca celkom obnažené. O to prekvapujúcejšie preto vyznieva fotografia, na ktorej ju paparazzi tento týždeň zvečnili pri príchode do londýnskeho hotela. Katalógovú krásku by ste čakali márne.

Nenalíčená tvár, vlasy vyčesané do ležérneho drdola a jazyk vonku – s takýmto zovňajškom rodáčka z Dánska „hviezdila“ pri vystupovaní z auta. Prirodzenosť jej vyčítať síce nemožno, no elixír na večnú mladosť takisto neobjavila. Pôsobila totiž ako všedná žena, akých sa aj v našich uliciach premávajú celé tucty.

Len pre porovnanie stačí zhliadnuť vyretušované zábery Heleninej aktuálnej kampane v rámci istej športovej značky. Modelka sa na nich pýši nielen závideniahodnou figúrou, ale tiež bezchybnou pleťou a výrazne mladším imidžom. V skutočnosti však vyzerá úmerne svojmu veku a výnimočnou krásou zďaleka neoplýva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu