Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Donaha po 40-tke? Božská Helena sa predviedla v celej svojej nádhere!

Helena Christensen ani v zrelom veku neváha dráždiť odhaleným telom. Zobraziť galériu (13)
Helena Christensen ani v zrelom veku neváha dráždiť odhaleným telom. (Zdroj: FutureClaw)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Hoci mnohé modelingové hviezdy po prekročení prahu štyridsiatky vešajú kariéru na klinec, Helena Christensen (44) bez ostychu pózuje tak, ako ju stvorila príroda. Nahoty sa totiž vonkoncom obávať nemusí. Jej závideniahodné krivky aj v zrelom veku berú dych.

Stále na to má! Helena Christensen sa medzi supermodelky prepracovala v deväťdesiatych rokoch a na výslní brandže sa dokázala udržať aj nasledujúce dve dekády. V decembri táto dánska krásavica už síce oslávi 45. narodeniny, no z pracovného tempa zatiaľ poľavovať nemusí. Nedávno svoje krivky prepožičala magazínu FutureClaw, na stránkach ktorého sa objavila celkom nahá. Pri pohľade na jej božské telo totiž zelenejú závisťou aj o polovicu mladšie ročníky.

Bezchybná a neodolateľná v každom detaile – aj tak by sa dala opísať zvodná brunetka, ktorá sa odhalila pred objektívom fotografa Gregoryho Derkenneho. Zapózovala si totiž v dráždivých kúskoch bielizne, ale aj v Evinom rúchu a nechala tak vyniknúť svojim okrúhlym prsiam. Najintímnejšie partie zostali skryté buď na stoličke, alebo ich schováva gýčová labuť z keramiky. O zbytočnú vulgárnosť však sexi manekýnka zrejme vonkoncom nestojí.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Helena vyhrala genetickú lotériu, v skutočnosti aj ona musí na svojom zovňajšku tvrdo pracovať. „Keď som doma v New Yorku, boxujem dvakrát do týždňa. Keď som na cestách, pateticky sa snažím robiť aspoň desať klikov a drepov na hotelovej izbe. Ale mám v hlave stenu, cez ktorú sa musím dostať, keď si chcem zacvičiť,“ priznala sa dávnejšie na margo toho, ako sa udržiava vo forme. Jej prekonávanie samej seba však očividne stojí za to. Do starého železa táto atraktívna štyridsiatnička ešte zaručene nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu