Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známa kráska (48) vystavila riťku: Ouch!

Helena Christensen Zobraziť galériu (10)
Helena Christensen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Reč je o dánskej modelke Helene Christensen, ktorej už síce tiahne na 50-tku, no pri pohľade na ňu tomu verí asi málokto. Brunetka sa udržiava v skvelej kondícii a odmenou jej je nielen pestovaná tvárička, ale aj výstavné krivky. Pozrite sa, čo skrýva táto 48-ročná kráska pod šatami!

Helena Christensen patrí k celebritám, ktoré sú pomerne aktívne na sociálnych sieťach. Napríklad jej instagramový profil je plný umeleckých záberov. Slávna modelka to totiž zvláda rovnako dobre pred objektívom, ale aj za ním. 

Okrem vydarených fotiek sa raz za čas pochváli aj momentkami v bikinách. Helena tak urobila aj v uplynulých dňoch, keď zverejnila záber svojho bezchybného zadku. Napriek tomu, že krivky zrelej modelky sú hodné obdivu, nejeden fanúšik pri pohľade naň zasyčal od bolesti.

Atraktívna brunetka sa totiž opekala na slniečku a akosi to prehnala. Zobrala to však s humorom. „Jahoda, vanilka alebo čokoláda?” pripísala k momentke Helena, čím narážala na červenú a bielu pokožku i tmavé plavky. 

Heleninu fotku v bikinách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Helena Christensen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu