Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hermiona si úspech v móde nepričarovala: Zlyhala na plnej čiare!

Emma Watson Zobraziť galériu (20)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Jej sny o vlastnej módnej značke sa rozplynuli! Emma Watson (21) patrí k mladučkým herečkám, ktoré si získali srdcia fanúšikov nielen výkonom na plátne, ale aj vycibreným vkusom. Nie je preto prekvapením, že sa v oblasti odievania pustila do vlastného projektu. O jej kolekciu však nikto nestojí!

Módna ikona a tvár kozmetických značiek – aj takýmito statusmi sa môže pýšiť len 21-ročná Britka, ktorú na výslnie filmového neba vyniesla úloha Hermiony v ságach o čarodejníkovi Harrym Potterovi. Je neodškriepiteľným faktom, že v mladom veku sa jej podarilo dosiahnuť úspech, o akom sa mnohým jej kolegyniam ani nesníva. Na viaceré veľké projekty však ešte nedozrela. Nedávno si musela pripustiť trpkú porážku.

Jej nápad nedocenili! Emma Watson sa pokúsila vybudovať módne impérium navrhovaním modelov pre výrobcu, ktorý je známy svojou láskou k životnému prostrediu. Aj napriek tomu, že herečka spolupracovala s renomovanou talianskou expertkou Albertou Ferretti, jej dizajnérsky počin dopadol neslávne. „Emma bola taká sklamaná. Aj keď ceny poriadne klesli, oblečenie zostávalo v regáloch. Odložila aj plány silnejšej spolupráce s Ferretti, pretože nemá čas,“ prezradil zdroj z Emminho okolia denníku Daily Mail.

Namiesto kreslenia modelov a čarovania s látkami sa tak anglická kráska momentálne sústreďuje už len na svoje štúdium na Oxfordskej univerzite. Na smútok z neúspechu však rozhodne nemá dôvod. Štýlové outfity na červenom koberci totiž stále zostávajú jej najlepšou vizitkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu