Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hermiona vyvenčila psieho miláčika: Prečo je, preboha, ružový?

Emma Watson venčila ružového psa. Zobraziť galériu (15)
Emma Watson venčila ružového psa. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Toto jej u fanúšikov len tak neprejde! Hoci Emma Watson (22) nezvykne podliehať gýčovým módnym trendom, najnovším výstrelkom sa jej naozaj podarilo prekvapiť. V londýnskych uliciach ju totiž paparazzi prichytili so štvornohým miláčikom. Jeho srsť však mala krikľavo-ružový odtieň.

Zavarila si! O poriadny rozruch sa hrdinka ságy o čarodejníckom učňovi postarala po tom, čo sa rozhodla vyvenčiť malého chlpáča. Vyzeralo to totiž tak, ako keby sa schopnosti svojej niekdajšej postavy Hermiony pokúsila aplikovať aj v reálnom živote. Na vôdzke mala fenku, ktorej kedysi biela srsť bola zafarbená na výraznú ružovú. Pôsobila tak ako z bizarného cirkusu.

Emma Watson si vyšla na prechádzku s bišónikom menom Darcy, ktorý len pár minút dozadu absolvoval kozmetický zákrok. Tým bolo farbenie v hodnote 90 libier v profesionálnom salóne. Po zverejnení záberov sa na herečku zvalila spŕška kritiky. Ona sa však bráni prostredníctvom vyjadrení na sociálnej sieti Twitter, že fenka patrí kamarátke. Všetko sa navyše udialo pre dobrú vec: „Ešte raz zdôrazňujem, že nemám psa. Darcy je ružová, pretože jej majiteľka zbiera peniaze na pomoc postihnutým rakovinou prsníka.“

Na Emminu stranu sa prikláňa aj majiteľ psieho salónu, podľa ktorého je procedúra farbenia absolútne neškodná. Milovníci zvierat to však považujú za neprirodzené a takéto zaobchádzanie označili ako nehumánne. Hermiona si tak nabudúce zrejme dobre rozmyslí, s kým alebo s čím sa vlastne ukáže na verejnosti. Nevôľa a pohoršené reakcie jej nasledovníkov ju totiž poriadne rozladili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu