Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomstvo krásnych nôh Hermiony: Vrhla sa na tanec pri tyči!

Emma Watson za svoje pekne tvarované nohy vďačí aj poctivému tréningu. Zobraziť galériu (15)
Emma Watson za svoje pekne tvarované nohy vďačí aj poctivému tréningu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej milenec bude mať nemalú radosť! O tom, že zbaviť sa nálepky dlhodobej filmovej postavy nie je jednoduché, vie Emma Watson (22) viac než ktorákoľvek iná herečka. Od čias dievčatka však dozrela v krásnu dámu, ktorá sa chce vo forme udržiavať stoj čo stoj. A výsledkami najnovšej záľuby zaručene ohúri.

Má čoraz väčší šmrnc! Keď sa Emma Watson nedávno objavila na nakrúcaní svojej snímky The Bling Ring, malú čarodejnicu Hermionu v nej už spoznával len málokto. Brunetka sa totiž po pľaci premávala v krátkych džínsových šortkách a na obdiv vystavovala svoje štíhle nohy. Dnes je však už jasné, že za ne nevďačí len dobrým génom. Pravidelne sa totiž zvŕta pri šteklivo ladenom tanci.

Čaru umenia striptízových tanečníc Emma podľahla práve na základe skúseností svojej kolegyne. „Jedna z herečiek na nakrúcaní trénovala tanec pri tyči ako šport už nejakú chvíľu a Emma sa rozhodla, že to tiež vyskúša. Bola ohúrená výsledkami, pretože cvičenie jej vynikajúco vyformovalo telo,“ prezradil zdroj zo zákulisia britskému denníku The Sun. A ako sa zdá, niečo na týchto slovách rozhodne bude. Nad vyšportovanými nohami mladej krásky sa totiž rozplýval už nejeden fanúšik.

Emma Watson za svoje
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Je veľmi pravdepodobné, že v Emminej záľube nájde potešenie aj jej súčasný partner, ktorého stretla počas štúdia na Oxfordskej univerzite. Ako bežný americký študent sa totiž Will Adamovicz môže pochváliť naozaj skvelým úlovkom. A ktorého muža by nepotešilo, ak by jeho milenka ovládala aj zvodné pohyby a ovíjanie sa okolo tyče?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu