Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neuveríte: Žena má 70, vďaka dažďovej vode vyzerá ako mladica!

Anette vôbec nevyzerá na svoj vek Zobraziť galériu (2)
Anette vôbec nevyzerá na svoj vek (Zdroj: healthylifecarenews.com)

MIAMI - "Prameň" mladosti vo svojej záhrade objavila istá žena z Floridy. Pije len vodu zachytenú z neba a jej jedálny lístok tvorí surová zelenina a naklíčené semená. Po boku svojho o šestnásť rokov mladšieho manžela vyzerá Annette Larkinsová (70) ako jeho dcéra. Podľa svojich slov za to vďačí vegánskej strave.

"Keď som začala jesť surovú stravu, cítila som sa podstatne lepšie. Mám toľko energie, že keby som ju mohla stáčať do fliaš a predávať, bola by zo mňa milionárka. Moja pamäť je väčšia a môj pas menší," hovorí so smiechom Annette.

"Starenka" z Floridy je živým symbolom vitality a večnej mladosti. Na tvári nemá jedinú vrásku, na tele ani gram zbytočného tuku. "Moja strava sa skladá z ovocia, orechov, zeleniny a semien. Jem všetko, čo rastie na mojej záhrade. Samozrejme iba v surovom stave," prezradila.

Bujará sedemdesiatnička sa však takto nestravovala vždy. Jej manžel Amos (54) kedysi vlastnil firmu na spracovanie mäsa a práve v tej dobe sa jeho polovička rozhodla stať sa vegetariánkou. Pred 27 rokmi však išla ešte o krok ďalej, keď z vegetariánstva prešla na vegánstvo. To znamená, že neje nič varené alebo inak spracované. Pije len zachytenú dažďovú vodu a doma vylisované šťavy z ovocia a zeleniny.

Amos jej nadšenie nikdy nezdieľal, dnes to však pomaly začína ľutovať. Aj keď je omnoho mladší než Annette, vyzerá popri nej ako jej otec. Roky už užíva lieky na cukrovku a vysoký krvný tlak, zatiaľ čo jeho žena nepotrebuje ani aspirín.

Neuveríte: Žena má 70,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: healthylifecarenews.com)

Na manželku, ktorá o svojom životnom štýle napísala už dve knihy a vydala DVD o nutričnom režime, je patrične hrdý. "Je to úžasný človek. Vie pracovať s počítačom, navrhnúť a ušiť si oblečenie, vypestovať si svoje vlastné jedlo, hovorí tromi jazykmi. Je jednoducho skvelá!", hovorí Amos.

Recept na večnú mladosť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu