Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyziabnutá a bledá ako stena: Miss Anglicka drasticky schudla!

Sexica Danielle Lloyd pre chorobu začína pripomínať iba tieň. Zobraziť galériu (6)
Sexica Danielle Lloyd pre chorobu začína pripomínať iba tieň. (Zdroj: Twitter, )

LONDÝN – Fanúšikom chradne pred očami! Britská glamour modelka ovenčená titulom krásy sa skvelou formou momentálne pýšiť rozhodne nemôže. Zo série zdravotných komplikácií sa Danielle Lloyd (28) totiž spamätáva naozaj ťažko. Jej tvár „zdobia“ prepadnuté líca a pokožka so žltkastým nádychom.

Ručička váhy u nej rapídne klesla! Ako sme vás pred časom informovali, Miss Anglicka z roku 2004 si plánovala vylepšiť svoje silikónové prednosti. Lekári jej však objavili krvnú zrazeninu, kvôli ktorej následne podstúpila transfúziu. Zdá sa však, že jej zdravotný stav sa odvtedy veľmi nezlepšil, práve naopak. Daniellini obdivovatelia a najbližšie okolie má vážny dôvod na obavy.

„Nikdy som nebola taká vyziabnutá a bledá!!! Myslím, že by som mala vyzdravieť a zájsť na sprejové opálenie...“ takýmto komentárom anglická kráska vystrašila svojich nasledovníkov v sieti Twitter. Ako dôkaz navyše priložila fotografiu, na ktorej jej bez mejkapu a s vystúpenými lícnymi kosťami. Bohužiaľ, od prvotriednej sexbomby mala tentoraz naozaj ďaleko.

V ďalších príspevkoch Danielle prezradila, ako veľmi s ňou choroba vlastne zatočila: „Za jediný týždeň som schudla cez tri kilá. Nie naschvál, ja chcem, aby sa mi polepšilo.“ Sama si však uvedomuje, že situáciu nesmie brať na ľahkú váhu: „Mám toho po krk! Vážne sa chcem opäť cítiť samou sebou. 50 kíl som na váhe nevidela od svojich šestnástich rokov.“ Ostáva len dúfať, že modelke sa znova podarí pribrať. S mušou hmotnosťou a pleťou ako zombie totiž naozaj nevyzerá najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu