Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odhalená Šimkovičová: Martina, toto naozaj chcelo odvahu!

Martina Šimkovičová nafotila pikantné fotografie. Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová nafotila pikantné fotografie.

BRATISLAVA – Takúto ju nepoznáme! Tvár markizáckeho spravodajstva Martina Šimkovičová (40) sa televíznym divákom prihovára odetá v striedmych kostýmoch. Niet však pochýb, že okrem elegancie v sebe skrýva aj veľkú dávku zmyselnosti. Potvrdzujú to napríklad decentne šteklivé fotografie, ktorými sa blondínka môže najnovšie popýšiť.

Nabrala odvahu! Martina Šimkovičová sa aj po dvoch deťoch môže pochváliť dokonalou postavou. Svedčia o tom napríklad snímky, ktoré pred pár dňami nafotila pre istú firmu. Pred objektívom fotografa sa totiž zo serióznej moderátorky premenila na sexi krásku, ktorá vás svojím šarmom zaručene dostane.

Treba však podotknúť, že Martina predviedla svoje pôvaby už počas účinkovania v tanečnej šou Let´s Dance. Na parkete sa vlnila v úsporných outfitoch, ktoré jej telo viac odhaľovali než zakrývali. Profesionálne zábery, ktoré vznikli v štúdiu, však dodávajú jej krivkám úplne iný rozmer.

V rozhovore pre týždenník Šarm však moderátorka prezradila, že čo sa týka nahoty, toto bolo v jej prípade maximum. Viac by sa za žiadnych okolností neodhalila. „Vzhľadom na to, že robím v spravodajstve, fotografie sú ladené veľmi slušne,“  poznamenala Šimkovičová. Úlohu modelky si podľa vlastných slov dokonale užívala.

Spokojný bol aj fotograf Ján Zemiar, pod ktorého taktovkou zábery vznikali. „Fotenie bolo relatívne jednoduché a príjemné. Martina je veselá a úplne iná, ako ju poznáme zo správ, kde musí byť vážna. Veľakrát som mal až problém upokojiť ju, nakoľko si stále robila srandu a smiala sa,“ povedal nám k tomu. Ako tiež dodal, pri tvorbe záberov nechceli isť do extrémov a dokázali sa na všetkom zhodnúť.  

Martina Šimkovičová nafotila sexi fotografie.
Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová nafotila sexi fotografie.

Tip: Pozrite si správy na Markíze. Kompletný TV program vám ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu