Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráždivá Šimkovičová: Ani nahá, ani oblečená!

Martina Šimkovičová v odvážnom kostýme. Zobraziť galériu (13)
Martina Šimkovičová v odvážnom kostýme.

BRATISLAVA – Toto v Televíznych novinách neuvidíte! Moderátorka Martina Šimkovičová (38) sa na včerajšom Let’s Dance predviedla v poriadne vyzývavom kostýme. Vieme, kto jej ho vybral a kto mal posledné slovo pri rozhodovaní, či si ho blondínka na seba naozaj oblečie.

Predviedla svoje telo! Martina Šimkovičová sa na včerajšej tanečnej šou ukázala v jednom z najsexi outfitov. Biele šaty vyzerali, akoby boli ušité presne podľa rozprávkového pokynu, ktorý znel: Prídeš ku mne ani nahá, ani oblečená.

Topky. sk zisťovali, ako sa Martina cítila, keď ich prvýkrát uvidela. „Kostým mi vyberal môj tanečník Tomáš a ja som ho zobrala manželovi ukázať, či môže byť, či to už nie je cez mieru,“ priznala drobné obavy Šimkovičová. Jej muž Igor sa však šarmantnou manželkou zrejme rád pochváli, keďže toto oblečenie bez problémov schválil.

Viac než šaty, v ktorých bola polonahá, hneval blondínku jej tanec jive (džajv). „Urobila som tam chybu, na ktorú som naštvaná,“ povedala nám po prenose. Martina, neboj, to si určite aj tak nikto nevšimol!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu