Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vypadnutá Šimkovičová: Manžel odo mňa dostal zákaz!

Martina Šimkovičová v postup do finále nedúfala. Zobraziť galériu (15)
Martina Šimkovičová v postup do finále nedúfala.

BRATISLAVA – Bola pripravená! Po odstúpení Mira Šmajdu (21) bolo prezradené, že mala vypadnúť Martina Šimkovičová (38). Moderátorka si preto nerobila žiadne ilúzie a na vyhadzov sa prichystala. Poprosila dokonca aj manžela, aby ju na semifinálovom kole okato nepovzbudzoval.

Do finále Let’s Dance sa neprebojovala Martina Šimkovičová! Moderátorka však s touto situáciou rátala. Veď po Šmajdovom odstúpení v minulom kole bolo prezradené, že práve Martina dostala najmenej esemes hlasov a mala teda v šou skončiť.„Viac-menej sme to očakávali a odísť z tretieho miesta je úžasné,“ povedala nám po vypadnutí zo súťaže.

Zarážajúce však bolo, že Šimkovičovej najvernejší fanúšik – jej manžel Igor bol v hľadisku v civile a v rukách nedržal žiadnu maketu Martininho súťažného čísla, ako tomu bolo v predchádzajúcich kolách. „Po tom, čo sa stalo minulé kolo, som ho poprosila, nech príde takto, čo mi aj splnil. Povzbudzovať sa dá aj takto. Kvety zostali a to ostatné, to patrilo do tých iných kôl,“ zverila sa nám blondínka.

Martina sa teda zjavne po odstúpení Mira Šmajdu rozhodla, že nebude svoju rodinu a známych prosiť o podporu vo forme esemes hlasov, ale ponechá svoj osud len na divákov. A tak mala v podstate isté, že v desiatom kole sa so súťažou rozlúči. Do finále tak postúpila najmladšia súťažiaca Nela Pocisková a najstaršia Eva Máziková.

 

Sledujte TopkyTV: Martina Šimkovičová a Tomáš Antálek po vypadnutí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu