Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šimkovičovej účet za Let´s Dance: Manžel zacvakal sumu, ktorá vyráža dych!

Igor Šimkovič dal vyrobiť plagát svojej ženy a jej tanečníka v životnej veľkosti. Zobraziť galériu (21)
Igor Šimkovič dal vyrobiť plagát svojej ženy a jej tanečníka v životnej veľkosti.

BRATISLAVA – Vyšlo ho to poriadne draho! Topky.sk zistili, koľko stálo Igora Šimkoviča (35) účinkovanie jeho manželky Martiny (38) v Let´s Dance.

Množstvo kvetov, prepravky vína, kostýmy a občerstvenie. To všetko zabezpečoval Igor Šimkovič do každého kola Let´s Dance, v ktorom súťažila jeho manželka Martina. Dôvod? Chcel urobiť svojej polovičke radosť.

Na každý prenos preto Igor priniesol kyticu ruží. „Začal som štyridsiatimi. Mal som v pláne, že v každom ďalšom kole, do ktorého manželka postúpi, jej podarujem o desať viac. No keď som sa dostal na šesťdesiatku, kvetinárka to už nevedela zaviazať. Kvetov bolo veľa a boli aj veľmi ťažké. Tak som to spriemeroval na 50 kusov,“ povedal topkám Šimkovič.

Dar v podobe toľkých ruží však rozhodne nie je lacnou záležitosťou. Cena za jednu kyticu sa totiž šplhá do výšky 150 €. Do siedmeho súťažného kola za ne dovedna zaplatil približne 1 050 €. V ôsmom, deviatom a desiatom, kedy Martina na parkete predviedla dva tance, kupoval dve kytice. To predstavuje čiastku 900 €. Celkovo teda takmer 2 000 eur. „K sume by som sa nechcel vyjadrovať. Robil som to pre manželku. V takom prípade na cenu nehľadím,“ vysvetlil nám Šimkovič.

Kvetmi však jeho náklady na šou ani zďaleka nekončili. Igor bol totiž počas Martininho účinkovania v Let´s Dance známy tým, že ju na každom prenose povzbudzoval spolu s kamarátmi v nápaditých kostýmoch. Raz prišla partia prezlečená za hokejových rozhodcov, potom zasa za pionierov, a dokonca povzbudzovali aj v rovnakom oblečení, aké mala kapela Village people v klipe YMCA. Moderátorkin manžel si niektoré kostýmy zapožičal, no väčšinu dal vyrobiť špeciálne pre jednotlivé kolá. Všetko platil z vlastného vrecka. „Teraz mám doma veľa parochní, pionierskych šatiek a podobne,“ hovorí s nadhľadom a úsmevom Šimkovič.

Aby toho všetkého nebolo málo, Igor nosil na každý prenos do zákulisia Let´s Dance občerstvenie pre tancujúce celebrity. Vrátane kartónu vína. Keď zrátame náklady na jedlo, pitie a kostýmy, dostaneme sa k sume 300 € na kolo. A keďže ich bolo desať, účet sa vyšplhá na neuveriteľných 3 000 €. Keď k nim pridáme ešte dve tisícky za kvety, celkovo to vychádza na 5 000 eur (cca. 150 tisíc Sk). „Ani nechcem vedieť, koľko to všetko stálo. Tú sumu by som rozdýchal len s námahou,“ uzavrel Šimkovič tému Let´s Dance. Po nedeli si však už nemusí robiť kvôli peniazom ťažkú hlavu. Martina totiž vypadla.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu