Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Uvoľnená Victoria Beckham: Davida schmatla za rozkrok – verejne!

Victoria Beckham sa pohrala s manželovým prirodzením priamo na ulici. Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham sa pohrala s manželovým prirodzením priamo na ulici. (Zdroj: Facebook)

NEW YORK – Zmysel pre humor jej nechýba! Povesť ľadovej kráľovnej zrejme Victorii Beckham (37) už príliš nevonia. Rozhodla sa preto fanúšikom dokázať, že v súkromí medzi suchárky rozhodne nepatrí. Na ulici laškovala s prirodzením vlastného manžela – rozkrok Davida Beckhama (36) vzala pevne do rúk.

Toto od nej nik nečakal! Hoci členku niekdajšej skupiny Spice Girls verejnosť vníma ako chladnú a rezervovanú dámu, v skutočnosti sa v nej ukrýva oveľa viac. Dôkazom môže byť záber, ktorý zverejnil britský stredopoliar prostredníctvom svojho účtu v sieti Facebook. Manželku sa mu podarilo zachytiť v pikantnej a dvojzmyselnej póze.

Motívom vtipne ladeného záberu sa stala Davidova nadrozmerná reklamná kampaň na jednej z budov v uliciach Veľkého jablka. Tá módnu ikonu inšpirovala k tomu, aby sa k nej postavila v dostatočnej vzdialenosti a s dobre nastavenou rukou. Victoria sa totiž naštylizovala tak, aby jej manželovo prirodzenie v diaľke „sadlo“ rovno do dlane. Takýto výstrelok od manželky futbalista pyšne okomentoval nasledovnými slovami: „Som taký hrdý na svoju ženu, že Newyorský týždeň módy chytila za gule.“

O tom, že Victoria tentokrát u fanúšikov trafila do čierneho, svedčí počet „lajkujúcich“. Od zverejnenia záberu naň totiž kliklo už viac než 36 tisíc užívateľov, ktorí označili, že sa im páči. Nechýbajú ani takmer tri tisícky komentárov. V nich prevažujú pozitívne reakcie a vyzdvihnutie faktu, že matka štyroch detí sa po čase uvoľnila aj mimo múrov vlastného domu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu