Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obama si počas stretnutia uťahoval z Beckhama!

David Beckham a Barack Obama Zobraziť galériu (6)
David Beckham a Barack Obama

WASHINGTON - Americký prezident Barack Obama si v utorok v Bielom dome doberal bývalého kapitána anglickej reprezentácie Davida Beckhama (37) za to, že sa tak dlho drží vo svete futbalu. Vraj už má dosť vysoký vek. Obama s Beckhamovým tímom Los Angeles Galaxy slávil víťazstvo v zámorskej lige MLS.

Obama na pobavenie ostatných futbalistov povedal Beckhamovi, že polovica tímu Los Angeles Galaxy "by mohli byť jeho deti". "Starneme, David," pripomenul futbalovej hviezde. Šéf Bieleho domu ale uznal, že sa Beckham drží lepšie ako on.

Okolo 160 miliónov divákov mohlo vo februári pri Super Bowle obdivovať Beckhamovo vyšportované telo v reklame na jeho rad spodnej bielizne. Prezident si vzal na mušku aj kapitána írskej reprezentácie Robbieho Keanea. Obama, ktorý je synom kenského otca a Američanky írskeho pôvodu, nazval minuloročnú posilu LA Galaxy "svojim bratrancom".

"Spoluhráči boli (z jeho príchodu) tak nadšení, že mu natlačili skrinku tým, čo považujú za skvosty z Írska - pivom Guinness, likérom Bailey 's a mydlom Irish Spring," robil si Obama srandu. "Dúfam, že im Robbie od tej doby trochu rozšíril horizont," dodal šéf Bieleho domu pred tým, než dostal dres Los Angeles Galaxy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu