Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Spice Girls opäť spolu: Aj s odutou Victoriou Beckham!

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton a Victoria Beckham. Tá sa už tradične neusmievala.
Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton a Victoria Beckham. Tá sa už tradične neusmievala. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bývalé členky skupiny Spice Girls sa v utorok stretli v Londýne, aby uviedli muzikál Viva Forever založený na ich slávnych piesňach z 90. rokov minulého storočia. Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell a Victoria Beckham tak odštartovali propagáciu javiskovej šou. Ako vidno na záberoch, všetky členky sa usmievajú. Až na tradične odutú manželku známeho futbalistu Davida Beckhama.

"Predstavujeme novú generáciu dievčenskej sily," uviedla 38-ročná Beckham. Podľa autorky muzikálu Jennifer Saunders to bude príbeh o trpkej chuti reality, ktorú prináša sláva. S myšlienkou uskutočniť tento projekt prišla producentka filmového muzikálu Mamma Mia! (2008) Judy Craymer. Tá Saunders opísala ako skvelú spolupracovníčku. "Porozumela úzkosti žien, strachu z odsúdenia a nervozity z toho, že jedného dňa, keď prídu do istého veku, budú neviditeľné," uviedla Craymer. "Počúvali sme skladby Spice Girls deväť mesiacov bez prestávky. Jennifer prišla s nápadom na rodinný príbeh, ktorý sa týka dnešných celebrít. Bude to o chaose, ktorý televízne talentové šou prinášajú do životov rodín a do priateľstiev," vysvetlila.

Podujatie, ktoré spojilo päticu žien po niekoľkých rokoch, sa konalo v hoteli St. Pancras Renaissance, kde v roku 1996 Spice Girls nakrútili videoklip k prelomovému hitu ich kariéry Wannabe. "Tieto dievčatá sú úžasné, skvelé a láskavé. Som vďačná, že mám také priateľky," uviedla 39-ročná Halliwell, ktorá skupinu opustila v roku 1998, teda dva roky pred jej úplným rozpadom. "To hovorí len preto, že odišla," žartovala 38-ročná Chisholm známa ako Mel C. "To, že naše piesne budú znieť noc čo noc v divadle, je pre nás veľká pocta," dodala. "Môj malý syn netuší, čím sme boli, takže sa už neviem dočkať, keď to uvidí," prezradila 36-ročná Bunton.

Skupina Spice Girls bola najúspešnejším dievčenským zoskupením sveta 90. rokov 20. storočia. Vydali tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po rozpade skupiny sa každá z nich venovala sólovej kariére v oblasti hudby či módy a svojim rodinám. V roku 2007 vydali kompiláciu Greatest Hits a pre jedno svetové turné sa opäť spojili.


Melanie Brown, Melanie Chisholm,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: SITA)


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu