Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Beckhamovská idylka: Victoria žobroní o bozk – a David ju ignoruje!

Victoria Beckham v prosíkaní o bozk u manžela Davida neuspela. Zobraziť galériu (4)
Victoria Beckham v prosíkaní o bozk u manžela Davida neuspela. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Akosi spolu neladia! Len málokedy sa stane, že Victoria Beckham (38) prejavuje svoje city a náklonnosť aj na verejnosti. Na nedávnom basketbalovom zápase sa však od svojej zákonnej polovičky nevedela odlepiť. Pred očami fanúšikov dokonca natŕčala ústa, aby ju David (37) pobozkal. No všetko márne!

Ups, tak toto im veľmi nevyšlo! Nie je nijakým tajomstvom, že David Beckham patrí k zarytým nadšencom tímu Los Angeles Lakers. Pokiaľ mu to harmonogram dovoľuje, nevynechá ani jediný zápas. Pri príležitosti jeho narodenín preto Victoria neváhala a basketbal si z prvej rady vychutnávala po jeho boku. Natrvalo dlho a štvornásobná matka sa verejne pokúsila o nežnosti.

Zatiaľ čo počas prvej polovice prominentná dvojica sústredene sledovala hru, neskôr sa módna ikona k manželovi pritúlila. V jeho objatí dokonca nastavila tvár, aby ju známy futbalista mohol pobozkať. Ten sa však naďalej venoval basketbalovému tímu. Situácia vyznela o to úsmevnejšie, že ju zachytili kamery a odohrávala sa priamo na veľkoplošnej obrazovke.

Či Victoriu manželovo zaváhanie od prejavov emócií nabudúce odradí, zatiaľ nevedno. V hľadisku však prominenti pôsobili ako harmonický párik. Okrem intímnych pohľadov do očí ich zbližovalo držanie rúk, mimovoľné dotyky či sladké šuškanie. Zdá sa teda, že ľadová kráľovná sa pri početnej rodinke definitívne roztopila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu