Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nový chlap, nové telo aj účes: Schudnutá Adele žiari ako nikdy!

Adele v roku 2008 a na nedeľňajšom odovzdávaní cien Grammy. Zobraziť galériu (11)
Adele v roku 2008 a na nedeľňajšom odovzdávaní cien Grammy. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Mení sa na nepoznanie! Hoci Adele (23) do sveta hudby vkročila ako korpulentná slečna s nevycibreným vkusom, dnes na červenom koberci pôsobí ako štýlová dáma. Zhodila niekoľko kilogramov a o svoj zovňajšok sa príkladne stará. Veď na fantastický imidž má hneď niekoľko dôvodov.

Prešla veľký kus cesty! Tí, ktorí patrili k jej skalným fanúšikom od samého začiatku, si Adele zrejme pamätajú ako kyprú hnedovlásku so závideniahodným hlasom. Od roku 2008, kedy vydala svoj debutový album 19, však speváčka neprešla len hudobným vývinom. Celosvetový úspech jej totiž priniesol nielen množstvo hodnotných ocenení, ale aj atraktívnejší výzor a novú lásku.

V neuveriteľnej forme sa britská senzácia naposledy predviedla na odovzdávaní prestížnych cien Grammy, odkiaľ si odniesla až šesť sošiek. V čiernej róbe so zvýrazneným pásom dokonale vynikli jej štíhlejšie krivky, blond farba na vlasoch zas pôsobila osviežujúco. Jej milenec Simon Konecki tak mal byť na čo hrdý. A módny guru značky Chanel, Karl Lagerfeld, ktorý ju označil za príliš tučnú, by sa mohol prepadnúť od hanby.

Obdivovatelia si však u Adele vážia nielen jej hudobné výkony, ale aj striedmosť pred médiami. Na vystúpeniach ju zvyčajne vidieť v elegantných šatách a k zbytočnému odhaľovaniu sa neznižuje. Byť samou sebou je pre ňu niečo celkom posvätné. „Vždy som si samu seba užívala. Videla som ľudí, u ktorých je zmyslom života byť chudším či mať väčšie prsia. Ťahá ich to ku dnu, a to ja vo svojom živote jednoducho nechcem,“  nechala sa počuť ešte minulý rok. A zdá sa, že sa na tom vôbec nič nezmenilo.

Adele - Rolling In The Deep (Na odovzdávaní Grammy 12.2.2012)

Adele - Rolling In The Deep

Prečítajte si viac o Adele

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu